Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 23 квітня 2023, 17:14
1323
0

Барселона – Атлетіко Мадрид. Прогноз і анонс на матч Ла Ліги

Центральний матч 30-го туру Ла Ліги

| Оновлено 23 квітня 2023, 17:14
1323
0
Барселона – Атлетіко Мадрид. Прогноз і анонс на матч Ла Ліги
ФК Барселона

Центральний матч 30-го туру іспанської Ла Ліги відбудеться в неділю, 23 квітня. «Барселона» у себе вдома на «Камп Ноу» прийме «Атлетіко» Мадрид. Початок матчу – о 17:15 за Києвом.

Барселона

Нинішній сезон для «Барселони» виходить максимально суперечливим. Єврокубкова весна в буквальному сенсі слова для каталонців так і не настала: ще до настання березня вони встигли вилетіти з двох євротурнірів – спочатку з Ліги чемпіонів, а потім – і з Ліги Європи. Боротьбу за Кубок Іспанії підопічні Хаві також припинили після принизливої поразки 0:4 від «Реала» у матчі-відповіді півфіналу.

Однак у національному чемпіонаті все складається якнайкраще. До фінішної прямої сезону «Барселона» підходить у статусі лідера з 11-очковою перевагою над тим же «Реалом». Запас, який створює для команди Хаві, насамперед, психологічний комфорт: у кожному окремому матчі вони не почуваються притиснутими до стінки.

Хоча останнім часом здається, що цей запас грає з «Барселоною» злий жарт. В останніх двох турах каталонці не забили жодного голу: нульові нічиї спочатку з «Жироною» Віктора Циганкова, а тиждень тому – з «Хетафе». І ще одна втрата очок може повернути інтригу в чемпіонській гонці, чого підопічним Хаві б дуже не хотілося.

Атлетіко

В останніх турах два лідери Ла Ліги грають у піддавки, і це дало змогу «Атлетіко» Мадрид сісти на хвіст «Реалу»: відставання скоротилося всього до двох очок. До поєдинку з «Барселоною» «Матрацники» підходять із вражаючою серією з 6 перемог поспіль – шанси вставити палиці в колеса каталонцям у чемпіонській гонці дуже непогані, а за вдалого збігу обставин можна й самим у цю гонку повернутися.

Наприкінці сезону на «Атлетіко» чекають великі зміни: найімовірніше, клуб покине багаторічний тренер і автор усіх гучних успіхів останнього десятиліття, Дієго Сімеоне. І напевно і сам «Ель Чоло», і його підопічні захочуть голосно грюкнути дверима і зробити свій «останній танець» незабутнім.

Історія зустрічей

На даний момент «Барселона» і «Атлетіко» у всіх турнірах провели між собою 239 матчів. Перевага на боці каталонців: 107 перемог проти 76. Ще 56 матчів завершилися внічию. Різниця голів – 450:348 також на користь «Барселони».

Прогноз на протистояння

Букмекери вважають фаворитом майбутнього матчу «Барселону», однак ми ризикнемо припустити, що «Атлетіко» зможе відібрати очки у лідера. Наша ставка – нічия, коефіцієнт 3,3.

23 квітня, неділя

«Барселона» – «Атлетіко»
Барселона. «Камп Ноу». 17:15
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.