Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Севілья
20.04.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:2 3 : 0
Ліга Європи
| Оновлено 20 квітня 2023, 21:05
1700
0

Севілья – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 20 квітня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 20 квітня 2023, 21:05
1700
0
Севілья – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

20 квітня на «Рамон Санчес Пісхуан» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому «Севілья» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Севілья

Команда провалила нинішній сезон. І не дивно, що Хорхе Сампаолі, який сам прийняв колектив уже восени, після відставки Лопетегі, цього місяця здав повноваження Менділібару. Хосе Луїс мав кілька завдань. Очевидно, що на внутрішній арені йому потрібно було провести експерименти і підготувати клуб до наступної темпоради - все-таки всерйоз говорити про ризик зниження в Сегунду не доводиться (хоча і розслаблятися зовсім не можна). Але, звісно, всі пам'ятали, що Біла Андалусія – майстер перемагати саме у Лізі Європи. За попередника нинішнього наставника іспанці впевнено пройшли і ПСВ, і Фенербахче, все вирішуючи в першому, домашньому поєдинку. Але у чвертьфіналі довелося грати спочатку в Англії. Але, пропустивши двічі до середини 1-го тайму, в результаті там вдалося відверто відскочити на нічию.

Манчестер Юнайтед

Клуб свій ганебний рік пережив у 2021/2022. Але саме після цього запросили Еріка тен Хага. Він уже виправдав цей крок, вигравши для червоних дияволів перший трофей за кілька років, Кубок Ліги. Так, це найменш рейтингова, мабуть, із усіх англійських нагород. Але також манкуніанці вже дісталися півфіналу Кубка країни. І, головне, досить впевнено ведуть боротьбу за повернення до топ-4 Прем'єр-Ліги – а це й було головним завданням, яке ставили перед нідерландцем, переманюючи його на Туманний Альбіон. При цьому виправдовують англійці статус фаворитів у Лізі Європи. Причому в плей-оф вони там спеціалізувалися на клубах з Іспанії, спочатку вибивши іншого гранда, Барселону, а потім упоравшись і з Бетісом Пеллегріні. Минулого четверга на Олд Траффорд відверто втратили перемогу за величезної переваги - нефарт (2 автоголи за останні 10 хвилин) виявився сильнішим.

Статистика особистих зустрічей

До цього протистояння клуби грали двічі – і обидва рази все закінчилося на користь іспанців. Вони пройшли МЮ у плей-оф Ліги чемпіонів у 2018-му році, і по пенальті виграли фінал Ліги Європи у 2020-му.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що МЮ має шанс на реванш за всі осічки з Севільєю. Ставимо і ми на перемогу англійців з коефіцієнтом – 2,2.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна
Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3
Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.