Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1504
4

Лідс – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 17 квітня о 22:00 за Києвом

Лідс – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

17 квітня на «Елланд Роуд» пройде матч 31-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Лідс» зустрінеться з «Ліверпулем». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Лідс

Клуб минулого сезону зміг забезпечити собі збереження прописки після того, як зважився змінити культового Б'єлсу на Джессі Марша. Цієї зими вже американця прибрали, незважаючи на те, що під нього активно купували гравців навіть у січневе трансферне вікно. Але за нового наставника, Хаві Грасії, білі справді змогли додати, і помітно. У квітні було виграно найважливіший поєдинок, закінчивши 2:1 домашній матч проти прямого конкурента Ноттінгем Форест. Але якщо щось не виходить, то настає у результаті повний розгром. Так було у квітні вже двічі. Спочатку мало що вийшло проти Арсенала, йому поступилися вдома 1:4. Більше того, минулого туру ще більше програли скромному Кристал Пелас. При тому, що грали вдома та відкрили рахунок - отримали у відповідь у роздягальню, та ще чотири рази до 77-ї хвилині.

Ліверпуль

Команда вміє видавати видовище проти грандів. У березні вона рознесла Манчестер Юнайтед, розгромивши 7:0. А в неділю червоні видали камбек проти Арсенала, відігравшись із лідером Прем'єр-Ліги на нічию з 0:2. І це ще кілька разів тільки куражні сейви Ремсдейла та промахи Салаха та компанії не дозволили взагалі виграти! Але при цьому 2:2 означають, що підопічні Клоппа не виграють уже 5 матчів поспіль, з урахуванням вильоту з Ліги чемпіонів від мадридського Реала. І, головне, шанси вибратися до топ-4 АПЛ ще більше зменшились. Тепер до МЮ, що замикає квартет, 12 очок, при 9 поєдинках, що залишилися. І між цими клубами ще 3 мотивовані суперники...

Статистика особистих зустрічей

Після повернення Лідса до еліти він взяв лише 1 очко у 4-х поєдинках у парі перших сезонів. Але цього чемпіонату вдалося обіграти Ліверпуль на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори надають перевагу гостям. Але вони знову можуть нівелювати провалами в обороні. Рекомендуємо ставити на тотал більше 2,5 голів з коефіцієнтом – 1,63.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Фиорентина итб 0.5
Remark
Сельта - Мальорка ТБ 2 в матче или Сельта ИТБ1. Прогноз: 3-0, 5-0, 4-1 или результативная ничья.
Remark
Вообще матч не для ставок и прогноза. 
Просто предположу как может закончится: 
1) гол в первом и это будет итог.
2) 0-3, 1-4 или 0-5 итог.
3) в туре не было 0-0, коф на ТБ очень низкий, значит высока вероятность кидка с голом (но верится в 0-0 очень слабо).
П.С. Еще раз повторю, что матч нереально сложный для прогноза. Я бы, если бы еще ставил, то и 5 копеек на этот матч бы не поставил!
rozalievka
Если  тут Клоп проиграет.. Тогда уже нужно точно будет гнать его.. куда подальше.. Потому что Лидс это вообще дырка!! Не доведи Господи. слить такому дну...