Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 квітня 2023, 21:06
2076
5

Сефері приніс перемогу. Ворскла на останніх хвилинах забила Чорноморцю

Полтавська команда в рівній грі виявилася фартовішою

| Оновлено 16 квітня 2023, 21:06
2076
5
Сефері приніс перемогу. Ворскла на останніх хвилинах забила Чорноморцю
УПЛ

Зараз турнірна таблиця УПЛ виглядає так (мова про нижню частину), що є один явний аутсайдер - «Львів», а перед ним йде ціла група команд, які мають плюс-мінус двадцять очок і в очних матчах цілком можуть різко піднятися догори або опуститися вниз. До таких клубів належать і «Ворскла» з «Чорноморцем» - у випадку перемоги одесити зрівнялися б з суперниками за набраними балами, а у випадку вікторії «Ворскли» полтавська команда мала б можливість відірватися від вищезгаданого пелетону і практично гарантувати собі невиліт (так, в теперішній формі «Ворскли» мова може заходити навіть про таке).

Наставники не надто міняли свої склади, зробивши точкові заміни - наприклад, в господарів не грали Непогодов, Хадіда і Демченко з різних причин, їх замінили Паст, Юсов і та Політило. Склад «Ворскли» не містив особливих несподіванок, до Василя Кравця в центрі захисту починаємо потрохи звикати.

УПЛ

Очікувалося, що одеська команда покаже яскраву гру в атаці, як вона вже привчила нас навесні. І справді, Бадібанга і компанія пробували комбінувати на флангах, вибігати в контратаки, причому робили це дуже швидко, але до реальних загострень справа доходила нечасто - опоненти перекушували їхні спроби високим пресингом. Крім того, Павло Ісенко вдало і безпомилково грав на дальніх виходах з воріт, нейтралізуючи всі зусилля гравців «Чорноморця» вибігти з ним на побачення.

Моменти, в яких реально було забити, можна було б порахувати в першому таймі на пальцях однієї руки. Підопічних Григорчука двічі виручив каркас воріт - спершу удар головою Степанюка після навісу Олійника прийняла на себе поперечина, а пізніше навіс зліва Бацули ніхто не зумів замкнути і м'яч вилетів за межі поля, ковзнувши по основі правої штанги.

В «Чорноморця» наприкінці тайму пройшла красива швидка комбінація, яку з близької відстані після скидки Бадібанги завершував Путря, але пробив дуже високо.

УПЛ

Роман Григорчук виявився незадоволеним діями свого форварда Юсова і зняв його за п'ять хвилин до перерви, випустивши на його позицію номінального захисника Войтіховського. Також цікаво, що наприкінці тайму Кузик тричі пробував бити в одній атаці - перший удар відбив Ісенко, а два наступних завадив зробити... арбітр, який опинився не в тому місці не в той час.

Тайм другий ознаменувався теж великою кількістю боротьби і пресингу. До відвертих грубощів, правда, справа не доходила, команди вели себе по-джентльменськи.

Вся небезпека мала б йти від дальніх ударів гравців обох команд, але ні з гри, ні штрафних, ні Путря, ні Сефері, ні хтось інший успіху таким чином не досягли. А одна з останніх атак «Ворскли» все ж принесла їм бажаний результат - Сефері отримав м'яч на лівому куті штрафного «Чорноморця», Путря тільки імітував відбір, внаслідок чого кращий бомбардир «Ворскли» змістився в центр і ударом під ліву штангу забив свій дев'ятий гол в чемпіонаті.

УПЛ

«Чорноморець», звісно, не здався, але рахунок не змінився. Шкода - симпатична одеська команда поразки сьогодні не заслужила. Як і «Ворскла» - підопічні Скрипника провели гідний матч. Нічия була б справедливим результатом, але пофартило більше «Ворсклі», яка відірвалася-таки від переслідувачів.

Наступний матч одесити проведуть проти «Кривбаса», а «Ворскла» зіграє з «Металістом».

Українська Прем'єр-ліга. 21 тур.

«Чорноморець» - «Ворскла» - 0:1.

Сефері, 86.

Васильєв, 30, Войтіховський, 90+2 - Бацула, 45, Чеснаков, 51, Павлюк, 59, Олійник, 64.

«Чорноморець»: Паст - Путря, Салюк, Гучек, Брагару - Васильєв, Політило (Єрмаков, 46) - Бадібанга (Авагімян, 75), Кузик, Алефіренко - Юсов (Войтіховський, 40).

«Ворскла»: Ісенко - Пердута, Чеснаков, Кравець, Бацула - Павлюк, Скляр - Олійник (Яворський, 88), Челядін (Феліпе, 68), Степанюк - Сефері.

Арбітр: Юрій Іванов (Макіївка).

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

86’
ГОЛ ! М'яч забив Таулянт Сефері (Ворскла).
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey Ilyashenko
Одеса не заслуговувала на поразку. Гарно виглядали.
igor shmuylo
Такие команды как черноморец надо щелкать как Семочки .а при Скрипнике лучший результат ничья .  И в низу тур.таблицы . При максимове такоге небыло . Я не помню когда так плохо играла Ворскла . 
Александр Белогубко
ГРИ ЭТО ТВОЯ ВИНА --что ты творишь составом --научи их бить по воротам 
Александр Белогубко
поздравили ОДЕССУ с Пасхой  играть надо до конца а не бежать рядом с игроком