Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 квітня 2023, 03:55
2774
2

ЕДМАР: «Арбітр образився і вилучив мене»

Наставник «Металіста 1925» відповів на запитання журналістів після матчу з «Олександрією»

| Оновлено 17 квітня 2023, 03:55
2774
2
ЕДМАР: «Арбітр образився і вилучив мене»
ФК Металіст 1925. Едмар

Виконувач обов'язків головного тренера «Металіста 1925» Едмар прокоментував нічию з «Олександрією» (0:0) у матчі 21-го туру української Прем'єр-ліги.

– Нічия сьогодні, це більше позитивний чи негативний результат?
– Була рівна гра, мали моменти як ми, так і суперник. Дивлячись у турнірну таблицю, ми прагнемо здобути перемогу. Ми нещодавно з «Олександрією» зіграли внічию, знали як грає суперник, у тому матчі було багато голів. Сьогоднішній результат закономірний.

– Команда давно не перемагала, чи не давить психологічно це на гравців?
– Трошки є, але працюємо над цим, спілкуємося з ними. Працюємо на тренуваннях над реалізацією і прагнемо здобувати перемоги. Ще дев'ять матчів попереду, ми хочемо залишитись в УПЛ і будемо боротися за це. Хочемо щоденно покращувати рівень нашої гри.

– Ми чотири матчі не можемо забити суперникам...
– Ми над цим працюємо на тренуваннях, особливо над завершенням атак. Ми всі хочемо забитих м'ячів, підказуємо нашим молодим гравцям, щоб нарешті їх прорвало і забивали у іграх.

– Сьогодні була досить емоційна гра, пристрасті вирували...
– Я казав, що ніколи не буду дуже сварити арбітрів. Цього арбітра я знаю дуже давно. Є такі моменти, які треба припинити. Він ходить пішки у центрі поля, нічого не робить, не намагається приблизитись до моменту, а лише стоїть у центрі і свистить. Мені здається, йому вже час закінчувати кар'єру арбітра. Він вирішив мене вилучити за те, що я йому сказав: «що ти ходиш пішки». Образився і вилучив мене. Арбітр не встигає за грою, не бачить моменти. Можливо, прийшов йому час сказати дякую футболу.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 0
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів
Футбол | 23 квітня 2024, 13:45 31
Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів

Український воротар влітку може перейти в іншу команду

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fitnes_sports066
Эдмар, не удивляйся они такие нежные эти арбитры, такие чувствительные причём мужики хуже женщина арбитров реагируют, как плаксы.
Владимир Коновалец
Александр Дердо - это большая загадка украинского футбола. Если к его отцу почти не было замечаний по его судейству, то привлечение им своего сына к этому делу получилось не совсем хорошо, а точнее - провальным. При протекции своего отца Дердо-младший ракетой ворвался в судейский корпус ФФУ, за несколько лет проскочив путь,  который другие, более талантливые арбитры, проходили по времени гораздо больше, и это, не смотря на то, что почти в каждой игре 2 и 1 лиги, он должен был от инспекторов получать не вышибаемые двойки. Но папа был председателем судейского комитета ФФУ, а как не ублажить человеку на такой должности. Любой другой такой арбитр за то количество грубейших ошибок которые регулярно делал этот горе-арбитр, давно бы с позором были-бы выгнаны из судейского корпуса, но папа всегда спасал своего неуча.  По количеству залипух на футбольном поле, А.Дердо  безусловный лидер среди всех арбитров Украины. А чего стоит откровения Поворознюка, поведавший в интервью Роману Бебеху, как А.Дердо опустошил буфет ресторана, в котором принимал пищу со своими ассистентами в день игры Ингульца. Одного элитного алкоголя было вынесено с ресторана на многие тысячи наших денег. А с него, как с гуся вода.... Присутствие этого неуча в ПЛ говорит о том, что в судейском корпусе процветает коррупция и вседозволенность, а наблюдатели арбитража ставят нашим арбитрам необъективные оценки, часто - по личному указанию Лучи.