Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 квітня 2023, 02:48
11741
13

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Мені доведеться зробити операцію. Подивимося, що буде далі»

Наставник розповів про ситуацію зі своїм здоров'ям

| Оновлено 15 квітня 2023, 02:48
11741
13
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Мені доведеться зробити операцію. Подивимося, що буде далі»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Наставник «Динамо» Мірча Луческу оцінив нічию 1:1 у матчі УПЛ проти «Руха», а також проблеми зі здоров'ям через хворобу суглобів.

- Як ви себе почуваєте? Як ваше здоров’я?

- Питання не у тому, як я почуваюся, розмова не про це. Як я вже казав, мені потрібно зробити операцію з приводу коксартрозу. Ми обговоримо це з президентом та побачимо, що буде далі. Проблема у тому, що мені доведеться зробити цю операцію, я не можу і не хочу продовжувати працювати із сильним болем. Але зараз це неважливо, головне – матч та те, що сьогодні відбувалося на футбольному полі.

Це був дуже хороший матч між двома командами. У «Руха» було більше впевненості в собі, вони зіграли сильний та агресивний матч. На жаль, суддя дозволяв це робити, а наші гравці одразу отримали дві жовті картки ні за що. Так само відбувалося і у матчі з «Інгульцем» - арбітр ніяк не вплинув на ситуацію. Цього разу суперник також робив неприємні речі, в цьому плані було важко. Але це не виправдання, повторюся, вийшов дуже хороший матч, «Рух» заслуговував на цю нічию.

Цього року наша команда перебуває в процесі перебудови, ми втратили багатьох гравців, і хотілося б знати, ким ми гратимемо наступного сезону – хто відповідає рівню «Динамо», хто – ні. І які молоді гравці зможуть досягти цього рівня, адже «Динамо» - це міжнародний бренд. Повторюся, ми втратили 11 виконавців, а ті футболісти, які були тоді у резерві, зараз, коли ми просимо їх допомогти, не завжди готові на усі 100%.

«Рух» - хороша команда, я не розумію, чому вони перебувають так низько у турнірній таблиці, адже демонструють сильну гру. Ми зустрічалися з ФК «Львів», «Минаєм», але «Рух» кращий, ніж обидві ці команди, а також, ніж «Інгулець». Я був вражений цим суперником, їхнім бажання перемогти та не поступитися. Вони використовували хороший пресинг і, повторюся, заслужили на цю нічию.

У них є гарна риса – ефективно працювати з молодими гравцями. Вважаю, у них є потенціал піднятися вище.

- Чи задоволені ви тим, як діяли футболісти, які вийшли на заміну? Чув, як Сидорчук підказував Гармашу, що потрібно грати швидше.

- Потрібно подумати про свої якості, адже важко продовжувати у цьому ж дусі далі. Він має більше тренуватися, ніж інші, бо коли тобі 32 роки, ти маєш бути краще підготовленим, ніж 19-річні футболісти.

Оцініть матеріал
(109)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ПЕРВАК: «Почали придивлятися до своїх потенційних суперників із УПЛ»
Футбол | 03 травня 2024, 22:35 0
ПЕРВАК: «Почали придивлятися до своїх потенційних суперників із УПЛ»

Тренер «Лівого берега» розповів про майбутні матчі за путівку до УПЛ

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Юрченко
Динамо нужен новый тренер, со свежим взглядом. У которого будет картбланш на построение новой команды, хватит Луческу мучать, пусть отдохнет уже. 
odiniznashih
Заря каждый год состав теряет
NikoKam1969
Нічого нового для покращення гри Динамо Луческу уже не дасть, хоч команда досить непогана з потенційно сильними виконавцями. Як тренер , він себе вже вичерпав , як в психологічному так і фізичному плані. Роки своє дають, до того ж керувати командою під час війни також далося взнаки. Це видно не тільки по його зовнішньому вигляді, а й по поведінці. Для покращення гри та досягнення поставлених цілей ,однозначно, команді необхідно нового сильного тренера.
igor shmuylo
Операцию надо делать всему динамо .может лучше играть  будут ,а также реанимацию  руководству 
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Defen23
Вот это я понимаю, настоящий наставник! Вместо того, чтобы жаловаться на боли и болезни, Луческу говорит о футболе и команде. Настоящий лидер! А вот если бы Рух играл так каждый матч, они были бы на вершине турнирной таблицы! Кто знает, может они еще удивят нас в этом сезоне.
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
⬆️
С таким внешним видом он рискует не пережить отрицательный результат матча против Шахтёра.
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
Пішов би ти у відставку ще до операції, і усім в нашій державі стане дуже пофіг, що з тобою буде далі. Єдина за чим усі будуть шкодувати, що ти Суркісів з собою не прихопив....
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил