Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 квітня 2023, 02:50
12793
72

Сенсація у Львові. Динамо не впоралося з аутсайдером

«Рух» вперше забив гол у матчах з «Динамо»

| Оновлено 15 квітня 2023, 02:50
12793
72
Сенсація у Львові. Динамо не впоралося з аутсайдером
УПЛ

У Львові на стадіоні «Арена Львів» відбувся матч 21-го туру української Прем'єр-ліги, в якому місцевий «Рух» приймав київське «Динамо». У першому колі столичний колектив здобув розгромну перемогу (3:0), тож уболівальники чекали від поєдинку позитивного результату.

Команда Мірчі Луческу, яка була явним фаворитом на котируваннях букмекерських контор, повела в рахунку вже на 16-й хвилині. Беніто протягнув м'яч флангом і прострілив на Владислава Ваната, який в дотик завдав точного удару.

«Біло-сині» з легкістю реалізували свій момент і зробили заявку на три очки, однак у другому таймі їм довелося починати все спочатку.

«Рух» відігрався наприкінці першої половини зустрічі. Гол у роздягальню забив капітан господарів Олексій Довгий. 33-річний хавбек підхопив м'яч після невдалого удару Юрія Климчука та заніс його у ворота. Голкіпер киян Руслан Нещерет у цьому моменті не зміг перешкодити своєму візаві.

На другий тайм підопічні Луческу вийшли з чіткою метою вирвати перемогу, проте футболісти «Руха», яких більшою мірою влаштовував нічийний рахунок, також намагалися забити другий м'яч. Дуже непоганий момент мав Климчук на 57-й хвилині, коли він вивалився на побачення з Нещеретом, але не зміг перекинути м'яч через голкіпера.

Футболісти «Динамо», які в цьому чемпіонаті відчайдушно намагаються зачепитися бодай за бронзовий комплект медалей, показували, м'яко кажучи, не надто видовищну гру. Не допомогли команді Луческу і заміни румунського фахівця. Ба більше, склалося враження, що заміни лише погіршили стан справ на полі, оскільки «Рух» наприкінці був ближчим до того, аби вирвати перемогу.

Фінальний свисток головного арбітра Анастасії Романюк зафіксував підсумкові 1:1 на табло. «Рух» набрав очко, яке аж ніяк не зайве в боротьбі за збереження прописки в елітному дивізіоні чемпіонату України з футболу. «Динамо» ж втратило два бали і ризикує відпустити «Зорю», яка йде третьою в турнірній таблиці УПЛ, на відстань трьох очок, оскільки у луганчан поєдинок 21-го туру ще попереду.

Українська Прем’єр-Ліга. 21-й тур.

Рух – Динамо – 1:1

Ванат (16), Довгий (40).

Попов (14), Дячук (20) Довгий (45+1), Климчук (63), Андрієвський (65).

«Рух»: Паньків, Роман, Слюсар, Дідик (Холод, 11), Лях, Підгурський, Мисик (Альваренга, 70), Довгий (Притула, 70), Таллес (Карабін, 88), Соломон, Климчук.

«Динамо»: Нещерет, Попов, Сидорчук, Шепелєв (Гармаш, 46), Ванат (Рамірес, 64), Лонвейк (Андрієвський, 64), Тимчик, Дячук, Буяльський, Дубінчак, Беніто (Царенко, 46).

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Стадіон: «Арена Львів».

РУХ – ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

40’
ГОЛ ! М'яч забив Олексій Довгий (Рух Львів).
16’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Ванат (Динамо Київ).
Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 72
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
NikoKam1969
Яка тут сенсація ? Динамо зараз звичайний середняк українського чемпіонату.
виталий жалыбин
никакой сенсации это реалии
Mika Moroz
Яка сенсація … два середняки грали
nick07
легкий присмак сенсації таки є, але щоб сказати що гучна сенсація чи лідер зіграв унічию з аутсайдером, то не вірно
rozalievka
Где сенсация?
Maks Krot
Думал будет договорняк ,ну рух удивил  молодцы ,были шансы даже на победу у руха, ну рух не хотел динамо не могло  страдало ,ничья справедливый результат .
Злий Глобинець
Чому всі вважають, що Динамо щось втратило в цьому матчі? Навпаки, воно зіграло внічию на виїзді і наздогнало по очках свого головного конкурента в боротьбі за 3 місце - Зорю. Не факт, що Зоря завтра зіграє навіть унічию. Бо Дніпро-1 бореться за чемпіонство і йому бали потрібніші. 
SandroKing
Тоже мне сенсацию нашли.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Mykhailo Stepanov
ой, хорошо что Луческу не уепал никуда, да, клоуны?
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
mayakovskiy1
Динамовцы на зависть всяким кротам героически закрепились на 4 месте. Браво команда! Браво Мистер! 
Remark
В кой то веке мне понравилось смотреть игру. Но!!! Только исключительно первый тайм! Была динамика; быстрые пассы в одно, максимум в два касания; что-то пытались придумать, постоянный был прессинг что с одной, что со второй стороны и т.д. Да, моментов было не много и по сути реализовали то, что создали; но для теперешнего уровня УПЛ игра была ЖИВАЯ! 
Во втором тайме (вначале) еще что-то пытались типа первого тайма сыграть/показать, но быстро потухли. Где-то к 60й минуте выдохлись полностью. Где они успевают устать? Я в душе не ... понимаю. Вроде и еврокубков уже нет и переездов... Бедняжки, наверно, по ночам еще дополнительно вагонами гуманитарку для пострадавших верст населения Украины разгружают.
Итог: в принципе, играли +/- две равные команды, где-то моментами (особенно в первом тайме) с игровым преимуществом во владении мяча от Динамо. А так... глядя на концовку второго тайма, то и Рух мог забивать и побеждать в матче (был бы точнее украинский Грилиш).
u6464u
яка сенсація, що Рух не зміг дожать кіпріотів, дійсно сурікова команда відскочила за рахунок продажного судівства, пенальті не поставила коли сфолив на початку гри Лонвейк, Дячуку червону не показала коли Климчук виходив один в один з кіпером, це тільки грубійши порушення, а скільки мілких, другі жовті Попову, Дячуку ....
Dixon
Ну Рух козла можно было и обыграть.
Динамо на полном дне 
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kak Tak
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Олександр Зайченко
Та нехай роздадуть їм повістки до ЗСУ все одно футбол грати не вміють
ди л
Динамо -очко!