Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 15 квітня 2023, 07:31
8479
5

Божевільний камбек на Олд Траффорд. Севілья вирвала нічию у Ман Юнайтед

Гості двічі забили наприкінці матчу

| Оновлено 15 квітня 2023, 07:31
8479
5
Божевільний камбек на Олд Траффорд. Севілья вирвала нічию у Ман Юнайтед
Getty Images/Global Images Ukraine

«Манчестер Юнайтед» та «Севілья» провели перший матч у рамках 1/4 фіналу Ліги Європи. Манкуніанці раніше у плей-офф вибили з турніру «Барселону» та «Бетіс», тож «червоно-білі» стали третім поспіль іспанським суперником для манкуніанців. При цьому в Прімері «нервіонці» проводять провальний сезон, перебуваючи в нижній частині турнірної таблиці.

І господарі поля одразу почали знаходити слабкі місця в обороні суперників. Відкрити рахунок міг Марсьяль, з ударом якого у стрибку впорався Бону. Але й голкіпер «Севільї» був безсилий, коли Забітцер пробивав із центру штрафного майданчика після вертикальної передачі Фернандеша. А в середині першого тайму Марсьяль розрізною передачею вивів того ж Забітцера віч-на-віч з голкіпером, і австрієць оформив дубль.

Домогшись комфортної переваги, манкуніанці зменшили оберти, намагаючись ловити суперників на контратаках. Перед перервою вперше у матчі довелося демонструвати свою реакцію де Хеа, коли Ньянзу замикав навіс із кутового.

Getty Images/Global Images Ukraine

Друга половина зустрічі проходила із перевагою господарів поля. Дуже намагався забити Антоні, який навіть влучив у штангу воріт. Можливо, манкуніанці надто повірили у свою перемогу, але кінцівка зустрічі стала для них катастрофою. Навас робив простріл з кута штрафного майданчика, і м'яч від ноги Маласіа залетів у ближній кут. Севільці великими силами пішли в атаку: де Хеа врятував після ударів Сусо та Ен-Несірі. Але відстояти переможний результат манкуніанці не змогли. Ен-Несірі бив головою і м'яч від спини Магуайра залетів у ворота.

Так, за допомогою двох автоголів «нервіонці» вирвали нічию на «Олд Траффорд». Матч-відповідь команди проведуть за тиждень.

Ліга Європи. 1/4 фіналу. Перший матч.

«Манчестер Юнайтед» – «Севілья» – 2:2

Забітцер (15, 21) – Маласіа (84, автогол), Магвайр (92, автогол)

Фернандеш (41), Пельїстрі (89) – Монтьєль (11), Ракитич (25), Ламела (38), Гудель (58), Акунья (72)

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа, Маласіа, Мартінес, Варан (Магвайр, 46), Ван-Біссака, Забітцер, Каземіро, Санчо (Еланга, 62), Фернандеш (Еріксен, 62), Антоні (Пельїстрі, 81), Марсьяль (Вегхорст, 62)

«Севілья»: Бону, Акунья, Маркао, Ньянзу (Сусо, 73), Монтьєль (Гомес, 90), Гудель, Фернандо, Торрес (Навас, 46), Ракитич, Окампос, Ламела (Ен-Несірі, 66)

Арбітр: Фелікс Цваєр (Німеччина)

Стадіон «Олд Траффорд» (Манчестер, Англія)

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД – СЕВІЛЬЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

90’
ГОЛ ! Автогол забив Гаррі Маґвайр (Манчестер Юнайтед).
84’
ГОЛ ! Автогол забив Тірелл Маласія (Манчестер Юнайтед).
21’
ГОЛ ! М'яч забив Марсель Забітцер (Манчестер Юнайтед).
14’
ГОЛ ! М'яч забив Марсель Забітцер (Манчестер Юнайтед).
Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 2
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 16
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
Это не камбэк, а брэйк аут!   Учитывая травму Мартинеса и меньшинство МЮ в решающие минуты игры.  Почему об этом не написано у обозревателей???  Ведь МЮ отбивался вдесятером, потеряв ключевого защитника, а замен уже не было. И теперь "Почему я это вижу"?  Потому что тен Хаг глубоко ошибся с заменами. Решив "дать поиграть и другим".  Выходы Магуайра, Эриксена и Эланги вполне разумны. Но дальше...  На поле уже была постоянная возня между Антони и Ламела, а тут выходит Вэгхорст и оказывается что и у него там есть недоброжелатель, который стал его постоянно провоцировать.  У Севильи хоть и поменялся тренер, но суть команды та же. Агрессивная и грязная игра, провокации и т.п. Куча карточек, но до красной  не добрались.
 Но зачем там Пельистрини? Тен Хаг лишил команду последней замены, которую обычно делают на плюсах к 90. И ту, как по заказу Севильи, подворачивает ногу Мартинес. Аргентинцы из клуба-соперника радостно выносят его с поля, а потом так же радостно сравнивают счёт. Мартинеса менять уже было некем. ( И об этом в отчёте ни слова.  Неужели не этот матч смотрели?
KIEWADIM
Все голы забил МЮ?))
Barry
А раньше такие камбэки делал МЮ в фергитайм.