Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 13 квітня 2023, 20:57
1581
4

Манчестер Юнайтед – Севілья. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 13 квітня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 13 квітня 2023, 20:57
1581
4
Манчестер Юнайтед – Севілья. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

13 квітня на «Олд Траффорд» пройде перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Севільєю». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за європейським часом.

Манчестер Юнайтед

Клуб проводить боротьбу одночасно за декількома напрямками, і ніде вже не може дати спуску. Ну не для того діставалися півфіналу Кубка Англії, щоб дозволити собі сплавити цей турнір! В АПЛ взагалі через регулярні осічки поки що не можна говорити, що вийде повернутися в топ-4. Тим більше, що є такі провали, як 0:7 з Ліверпулем у березні або 0:2 з Ньюкаслом вже після паузи. Втім, після перемоги над Евертоном закріпилися на 4-му місці. Але є й Ліга Європи, де англійці стали фахівцями з представників Іспанії. Справа не стільки у зустрічах восени з Реалом Сосьєдад, тим більше, що вони були не особливо успішними для червоних дияволів. Але в лютому вийшли обіграти зіркову Барселону, а в березні без проблем упоралися з міцним Бетісом. І знову буде дуель із колективом із Прімери.

Севілья

Команда за цей сезон встигла пограти під керівництвом 3-х наставників. Починалося все за вже звичного тренера, Юлена Лопетегі. Але був дуже провальний старт, і з фахівцем без жалю попрощалися. Але й Хорхе Сампаолі, який повернувся на Рамон Санчес Пісхуан, не виправдав особливо очікувань, тому і протримався лише пів року. Історія Хосе Луїса Менділібара тут лише починається. Дебютував ентренадор із 2:0 проти Кадіса. Але з Сельтою, ведучи 2:0, примудрилися розгубити перевагу та обмежитися нічиєю. Зараз він спробує проявити себе у фірмовому для Білої Андалусії турнірі, Лізі Європи. Туди вилетіли із 3-го місця у групі Ліги чемпіонів. І без особливих проблем вдалося вибити ПСВ та Фенербахче. Але зараз клуб на порядок сильніший.

Статистика особистих зустрічей

Нервьоненсе – незручний противник для манкуніанців. У 2018 році вони вибили англійський гранд у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. А через 2 роки був пам'ятний фінал Ліги Європи з перемогою іспанців у затяжній серії пенальті.

Прогноз

Букмекерські контори сперечаються лише про те, наскільки впевнено виграє Манчестер Юнайтед. Можна ставити на те, що господарі виграють у 1-му таймі та матчі з коефіцієнтом – 1,88.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Руслан Лень
А через 2 роки був пам'ятний фінал Ліги Європи з перемогою іспанців у затяжній серії пенальті - А нічого, що фінал з затяжною серією пенальті у МЮ був з Вілляреалом, а не Севільєю?! Дияволи програли севільцям 1/2 ЛЄ і було то в ковідному сезоні 2019/20. Перевіряйте хоча б те що викладаєте в новинах!
Old  Т
Паганый прогноз для Юнайтед. Не могут же они обыграть всю испанскую лигу, да ещё без Рашфорда. Да ещё опять Севилья.
Remark
Самый опасный матч - это Байер - Сент Жуниор!
Remark
Тут явные 1Х. Единственное что можно тут ловить - это в лайве эту ставки, если МЮ первыми пропустит.