Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 13 квітня 2023, 20:16
8886
11

Полісся розірвало контракт із гравцем, який штовхнув дівчину-суддю

Житомирський клуб вирішив попрощатися з Вадимом Черваком

| Оновлено 13 квітня 2023, 20:16
8886
11
Полісся розірвало контракт із гравцем, який штовхнув дівчину-суддю
ФК Полісся Житомир. Вадим Червак

Житомирське «Полісся» офіційно розірвало контракт із захисником Вадимом Черваком, який штовхнув дівчину-арбітра в спину в матчі із запорізьким «Металургом» (1:2).

«Після прикрого інциденту у недільному матчі проти МФК «Металург», до якого був причетний гравець «Полісся» Вадим Червак, керівництво клубу спільно з тренерським штабом ухвалило рішення про дострокове розірвання контракту та припинення співпраці з футболістом Вадимом Черваком.

Офіційна позиція футбольного клубу «Полісся» - клуб вважає подібну поведінку неприпустимою, клуб не толерує і не приймає будь-яких проявів фізичного впливу на усіх учасників матчу, персонал клубів-суперників або бригади арбітрів», - сказано в повідомленні клубу.

Нагадаємо, після завершення матчу Вадим Червак публічно вибачився перед Софією Причиною у своєму Instagram.

Оцініть матеріал
(102)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 16
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 14:05 15
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nazarp
Так, ніхто не проти покарання, усунути на якусь кількість ігор. Але через один імпульсивний вчинок ламати людині життя це не нормально. Покарання має відповідати вчиненому правопорушенню. 
Октавий Фландрийский
Толчок в спину арбитра - есть следствие, но должна быть и причина такого действия. А причина - непрофессиональные действия арбитра на протяжении всего матча, кстати, а не только в этом эпизоде, когда защитник наступил на ногу нападающему, в результате чего, тот потерял равновесие и упал в штрафной площади.Камера за воротами это прекрасно зафиксировала, чтобы там не рассказывали "спецы" футбола. Но эта женщина со свистком, сделала вид. что нарушения не было... А потом произошло то, что в нашем футболе и должно было произойти... А потеря дома очков из-за такой ошибки арбитра - это потеря премиальных за победу, на которые тот же Черваков расчитывал... Я не оправдываю его за этот поступок. поговорить с ней можно было и после игры, за пределами стадиона. в крайнем случае, попросить кого-то это сделать. Раньше так с многими арбитрами поступали,  и они осознавали свои ошибки. Считал раньше и считаю сейчас, что на такие игры не следует назначать женщин, ведь в судейство женщины идут для сомоутверждения, часто они в детстве и в школе повергались оскорблениям и унижениям, у них выработался синдром мщения, кому угодно.  Я когда наблюдаю за судейством женщин, обращал внимание  на то, что они НИКОГДА не признают своих ошибок, даже если они откровенно накосячили. ведут себя агрессивно и при каждом удобном случае стараются напомнить своему обидчику, как они считают, санкциями...  Можно научиться жестам, можно быстро бегать. но невозможно вот так, за несколько лет, стать настоящим профессионалом. На это уходят многие годы, а некоторым арбитрам это просто не дано... 
Maks23
Правильное решение..
Iigor6583
Футбол в світі серьозна справа і судити повинні професіонали, а не куропатки для своїх розваг. Для них є змагання на першість водокачки серед дітей, дівчат, ветеранів.
nivavn
Причина поштовху Причини є причина, що суддя причина.