Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 квітня 2023, 04:10
7497
21

Жахливий захист гостей. Дніпро-1 переміг Львів в Ужгороді

Якщо львів'яни так продовжуватимуть грати, у Прем'єр-лізі вони не затримаються

| Оновлено 10 квітня 2023, 04:10
7497
21
Жахливий захист гостей. Дніпро-1 переміг Львів в Ужгороді
УПЛ

Гра першого кола між цими командами закінчилася з рахунком 3:0 на користь «Дніпра-1», забивали Довбик і двічі Гуцуляк. Здавалося, що і в цьому матчі проблем в дніпрян не буде, адже «Львів» і в першому колі грав не дуже якісно, і в другому, практично повністю змінивши склад, не вражає.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Але такого слабкого «Львова» не доводилося ще бачити, адже все ж були очікування, що львів'яни зможуть хоча б спробувати дати бій. Проте «левів» закрили в їхньому штрафному і змусили відразу ж в дебюті пропустити - Каплієнко подав зліва, центральні захисники пробували вибити, не вдалося, в результаті чого Гуцуляк з правого боку штрафного на замахові обіграв опонента і відкрив рахунок.

УПЛ

Легіонер гостей Антоніо отримав пошкодження, але, мабуть, його присутність не вплинула б на події на полі, навіть якби він залишився. Вийти з своєї половини підопічним Безсмертного далі практично не вдавалося. А дніпряни не те що напружувалися, а створювали свої моменти, не надто напружуючись. І якщо до пори до часу все обходилося без наслідків, то на сорок першій хвилині рахунок подвоївся - Довбик отримав пас справа від Пасіча, який був там на самоті, і теж на самоті з близької відстані розстріляв Рибку.

Бездіяльність львівських захисників підкреслилася ще раз до кінця тайму. Рубчинський навішував зліва без особливого опору, м'яч летів високою дугою, але ніхто з футболістів «Львова» не пішов на нього. Якщо стояти, піднявши голову, і просто дивитися на м'яч, то не дивно, що рахунок стане розгромним - Гуцуляк набіг і без спротиву головою оформив дубль.

УПЛ

А що «Львів»? В першу чергу, запам'яталася жахлива нетехнічність Свржняка, який умудрився запороти більш-менш непогані атаки своєї команди елементарними помилками в простих ситуаціях.

Здавалося, що в другому таймі «Дніпро-1» буде просто економити сили, а «Львів» нічого не зможе зробити. Так, в принципі, і відбувалося, моменти створювалися, швидше, за інерцією. Сарапій і Рубчинський влучали в поперечину, рятував Рибка. Але щойно Безсметрний забрав з поля особливо інертних футболістів і випустив свіжих, як рахунок став 3:1 - Есеола зліва віддав на порожні ворота Богунову.

І раптом інтрига віджила на вісімдесят першій хвилині. Мильченко з лінії штрафного точно пробив у лівий нижній кут, повірилося навіть на рівному місці в сенсацію. Але у львів'ян же сьогодні був особливий центр захисту - як він дозволив пробити Сарапію з кількох метрів головою, залишалося б загадкою, але не в цьому матчі.

УПЛ

Ну і Довбик перед самим фінальним свистком реалізував вихід сам на сам з Рибкою, оформивши дубль і зробивши рахунок 5:2.

«Дніпро-1» продовжує гонитву за «Шахтарем», а «Львів» має вилізти з шкіри, щоб залишитися в УПЛ. З таким захистом це зробити буде нереально, треба обов'язково зробити висновки.

Українська Прем'єр-ліга. 20 тур.

«Дніпро-1» - «Львів» - 5:2.

Гуцуляк, 7, 44, Довбик, 41, 90+3, Сарапій, 83 - Богунов, 62, Мильченко, 81.

Кузик, 48, Мишенко, 70.

«Дніпро-1»: Рибак - Пасіч (Хайнер, 54), Сарапій, Сваток, Каплієнко (Матарітта, 54) - Бабенко, Рубчинський (Когут, 69) - Гуцуляк, Піхальонок (Танковський, 84), Бланко (Танчик, 84) - Довбик.

«Львів»: Рибка - Грисьо (Богунов, 61), Дитятьєв, Ґабріель, Сасовський (Никитюк, 73), Кузик - Антоніо (Алібеков, 11), Мильченко, Бєляєв - Свржняк (Мишенко, 61), Бугай (Есеола, 61).

Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

ДНІПРО-1 - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Довбик (Дніпро-1).
83’
ГОЛ ! М'яч забив Едуард Сарапій (Дніпро-1).
81’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Мильченко (Львів).
62’
ГОЛ ! М'яч забив Ярослав Богунов (Львів).
44’
ГОЛ ! М'яч забив Олексій Гуцуляк (Дніпро-1).
41’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Довбик (Дніпро-1).
7’
ГОЛ ! М'яч забив Олексій Гуцуляк (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін відреагував на результативну нічию в матчі з Баварією
Футбол | 01 травня 2024, 10:06 0
Лунін відреагував на результативну нічию в матчі з Баварією

Український воротар «Реала» чекає на другий матч

Відбулися перші півфінальні матчі Ліги чемпіонів 23/24. Хто вийде у фінал?
Футбол | 02 травня 2024, 06:30 0
Відбулися перші півфінальні матчі Ліги чемпіонів 23/24. Хто вийде у фінал?

«Баварія» та «Реал» зіграли внічию (2:2), «Боруссія Д» мінімально обіграла «ПСЖ» (1:0)

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Airwolf77
Довбик монстр
Spaceman
Жахливий захист гостей? Може жахливий захист у Дніпра-1? Ніякий аутсайдер Львів ввалив дві банки лідеру, та ще й в гостях..Тупий заголовок..
fitnes_sports066
Кто бы сомневался? Львов уже окончил борьбу шахте отдаст 6 очков молча
antt
Ну перший гол найхарактерніший для цієї гри - при подачі  зліва захисник промахнувся по мячу, потім Гуцуляк легко обіграв захисника, та й  пробив влучно повз воротаря. А голи довбика всі  такі  під часу стійку, хоча другий його гол це Рибка трохи спіізнився з виходом а потім міг і інакше зупинити  довбика але правильно подумав для чого пенальті  за секунди до закінчення матчу.
Michael Savchyn
ну і огляд, Дніпро доволі неважно грає. рахунок був 3:2 і могло по різному скластися, якщо би тупо не пропустив Львів 4-й гол
Gambie
Конечно Луческу обидно что нужно потягаться за 3 е место с зарец .поэтому нытье будет до конца чемпионата 
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Коновалец
Чтобы не встречать сопротивления на поле, Днепру надо платить  большие деньги, только тогда они могут  стать чемпионами Украины. Но овчинка стоит выделки...
Kak Tak
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил