Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 квітня 2023, 21:57
1338
3

Олександрія – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди цього року ще не програвали

| Оновлено 09 квітня 2023, 21:57
1338
3
Олександрія – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 9 квітня, в Олександрії на полі стадіону «Ніка» відбудеться матч 20-го туру української Прем'єр-ліги, в якому з'ясують стосунки «Олександрія» та «Чорноморець». Стартовий свисток у матчі пролунає о 13:00 за київським часом.

Олександрія

«Олександрія» у турнірній таблиці чемпіонату України посідає 5-е місце. У неї 31 очко після 18 матчів. Команди має в активі 8 перемог та 7 нічиї, у пасиві – 3 поразки.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

У зимове міжсезоння олександрійці пережили тренерське рокірування – їх очолив наставник молодіжної збірної України Руслан Ротань. Під час підготовки до весняної частини сезону команда провела 10 товариських матчів. У них було здобуто 2 перемоги, 2 рази фіксувалася нічия, а у 6 зустрічах «Олександрія» програла.

Без перемог обійшлися підопічні Ротаня і на старті другої частини чемпіонату України. Вони розпочали з нічиєї 3:3 з «Металістом 1925», потім поділили очки з «Дніпро-1» (2:2), «Минаем» (1:1) та «Металістом» (0:0). Знижувати результати мирних підсумків далі було нікуди, і минулого вікенду олександрійці виграли – вони на своєму полі розгромили «Ворсклу» з рахунком 3:0.

Чорноморець

Одеський «Чорноморець» розташований на 11-й позиції у таблиці української Прем'єр-ліги. Після 19 матчів у команди 19 очок. У 4 матчах вона виграла, сім разів задовольнилася нічиєю та зазнала 8 поразок.

Під завісу осінньої частини сезону підопічні Романа Григорчука видали серію з трьох матчів без перемог, натомість у заключній грі 2022 року не програли, зумівши на виїзді поділити очки з «Рухом» – нічия 2:2. Проте після зимового антракту «моряки» ще жодного разу не оступилися – 2 перемоги, 2 нічиї.

У першій офіційній грі 2023 року «Чорноморець» у Рівному обіграв «Верес» (3:1), після чого зіграв 1:1 в Одесі з «Металістом». Далі знову у гостях був переможений «Інгулець» (2:1), а також у рідних стінах відбулася нічия з донецьким «Шахтарем» – 2:2.

Григорчук у матчах весняної частини сезону вміло використовує ротацію підопічних. Під рукою у нього, по суті, півтора повноцінного складу, що дає йому вибір. Втім, з кожною черговою грою кістяк колективу стає все чіткішим і чіткішим, і це позначається позитивно як на грі, так і на результатах.

Історія взаємин

Суперники провели між собою в УПЛ 18 матчів. На рахунку «Олександрії» 7 перемог, у «Чорноморця» - п'ять виграшів. 6 матчів завершилися внічию.

В Олександрії господарі перемогли у трьох поєдинках, програли 1 раз, а у чотирьох зустрічах найсильнішого виявлено не було.

Орієнтовні склади

Олександрія: Шевченко – Цуріков, Бабогло, Логінов, Мірошниченко, Рибалка, Ковалець, Третьяков, Кожушко, Мустафаєв, Кулаков.

Чорноморець: Непогодов – Гучек, Салюк, Путря, Брагару, Демченко, Васильєв, Кузик, Хадіда, Алефіренко, Бадібанга.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку його господарі зможуть зіграти краще за гостей. До того ж, обидві команди потішать результативністю. Як наслідок, нашою ставкою буде перемога першої команди з ТБ 2,5 у матчі.

8 квітня, неділя

«Олександрія» – «Чорноморець»
Олександрія. «Ніка». 13:00
Арбітр – Ігор Пасхал (Херсон)
ТБ-трансляція – Setanta Sports+, YouTube Setanta Sports УПЛ
ОЛЕКСАНДРІЯ ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Проводити чи ні? Що робити з матчем за Суперкубок України
Футбол | 02 травня 2024, 14:36 21
Проводити чи ні? Що робити з матчем за Суперкубок України

З 2022 року трофей не розігрувався, але чи варто до нього повертатися зараз?

Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?
Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0
Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил