Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 08 квітня 2023, 22:08
857
0

Реал – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Похмілля після Кубка може обернутися черговими проблемами у чемпіонаті

| Оновлено 08 квітня 2023, 22:08
857
0
Реал – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 8 квітня, у Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» відбудеться матч двадцять восьмого туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють мадридський «Реал» та «Вільярреал». Стартовий свисток рефері Хав'єра Альберола Рохаса з Кастілья-Ла-Манча прозвучить о 22:00 за київським часом.

Реал


Мадридський «Реал» змушений зіткнутись із важким графіком уже на поточному тижні, тоді як перший матч чвертьфіналу очікується лише посеред наступного. Перед командою Карло Анчелотті стоїть непросте завдання – якнайшвидше забути про феєричний успіх на «Камп Ноу» проти каталонської «Барселони» кількома днями раніше (4:0), завдяки якому «галактікос» наблизились до першого трофею в поточній кампанії. Будемо відверті, у чемпіонаті «бланкос» мало що перепаде в поточному розіграші, оскільки впасти нижче другого рядка вони навряд чи схочуть, а ось піднятись вище практично не матимуть змоги.

Але це зовсім не скасовує того факту, що для галасливих сусідів за столицею Іспанії в особі «Атлетіко» дистанція до «Реала» зараз більш ніж удвічі ближча, ніж команді Анчелотті необхідно відіграти відставання від «Барселони». Саме серед цієї пари команд наразі й полягає основна інтрига в перших трьох рядках Ла Ліги, і календар у «галактікос» при цьому далеко не найпростіший. Пощастило лише з «Кадісом» поміж матчами проти лондонського «Челсі», тоді як далі в «королівського» клубу будуть виїзди до «Жирони» та «Реала Сосьєдад», а також украй підступні суперники в домашніх зустрічах накшталт «Альмерії» та «Сельти». Із останніх десяти матчів «Реал» утрачав очки в чотирьох випадках, тож розслаблятися футболістам Анчелотті ще точно зарано.

Вільярреал


Дійсно велику роботу довелось виконати досвідченому іспанському фахівцю Кіке Сетьєну для того, щоб остаточно зупинити падіння «Вільярреала» на тлі звільнення з посади головного тренера команди Унаї Емері під кінець жовтня минулого року. Це вдалося зробити завдяки класичним жорстким методам побудови гри від 64-річного фахівця, спокійній трансферній політиці під час зимової кампанії, а також монотонному награванню одноманітного стартового складу. У підсумку, ми знову бачимо типовий клуб Сетьєна з більш-менш стабільним захистом і доволі стриманою атакою.

Для покращення становища у турнірній таблиці більшого й не потрібно. Напевно, ніхто не сказав би на початку сезону, що наступного футбольного року «Вільярреал» представлятиме країну на міжнародній арені. Однак зараз ця інформація сприймається вже як належне. Шостий рядок – «жовта субмарина» вже встигла кинути якір на цій позиції, і тепер дивиться тільки у бік суперників перед собою, тоді як від будь-якої невдачі її захищають сім очок відриву від баскського «Атлетіка». А тут ще й виліт із Ліги конференцій має спростити «Вільярреалу» життя наприкінці сезону, тоді як команда Сетьєна і так не програвала в чемпіонаті вже п'ять матчів поспіль.

Орієнтовні склади


«Реал»: Куртуа – Начо, Алаба, Рюдігер, Васкес – Азар, Чуамені, Себальос – Вінісіус, Родріго, Асенсіо.

«Вільярреал»: Рейна – Педраса, Торрес, Альбіоль, Фойт – Баена, Парехо, Терратс – Піно, Моралес, Чуквезе.

Не зіграють: Менді – Джексон, Капу, Коклен, Морено.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі гості зачепляться за очки. Нашою ставкою буде позиція – «Вільярреал» не програє з коефіцієнтом 2.47.

8 квітня, субота

«Реал» – «Вільярреал»
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хав'єр Альберола Рохас (Кастілья-Ла-Манча, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.