Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 квітня 2023, 03:19
2402
5

Челсі – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

У команд уже втрачено багато, але ще не все

| Оновлено 09 квітня 2023, 03:19
2402
5
Челсі – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 4 квітня, у Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж» відбудеться перенесений матч 8-го туру чемпіонату Англії, в якому стосунки з'ясують «Челсі» та «Ліверпуль». Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за київським часом.

Челсі

Лондонський «Челсі» у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги посідає 11 місце. В активі «пенсіонери» мають 38 очок після 28 матчів. У 10 поєдинках вони перемогли, 8 разів зіграли внічию та зазнали 10 поразок.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Минулого вікенду «пенсіонери», кольори яких, як відомо, захищає український півзахисник Михайло Мудрик, на полі рідного «Стемфорд Брідж» поступилися з рахунком 0:2 «Астон Віллі». Ця поразка стала фатальною для наставника команди Грема Поттера – його було звільнено. Тож майбутнім матчем із мерсисайдцями «Челсі» вже вдруге цього сезону починає життя заново. Нагадаємо, що у вересні минулого року команда пережила відставку німця Томаса Тухеля, тепер на неї чекає постпоттерська ера.

Зараз «Челсі» – це ярко виражений середняк турнірної таблиці чемпіонату Англії. Втім, команда все ще зберігає шанси на найкращу позицію, яка дозволить їй за підсумками сезону пробитися до єврокубків. Проте з кожною новою невдачею цих шансів дедалі менше. Вочевидь, можливий провал у грі з «Ліверпулем» дозволить викреслити «Челсі» з боротьби за 6-ту позицію, яка дає право заявитися до Ліги конференцій.

Ліверпуль

«Ліверпуль» розташовується в турнірній таблиці чемпіонату Англії на 8-му місці. Має він 42 пункти після 27 ігор. Команда у 12 зустрічах виграла, у 6 зіграла внічию та зазнала 9 поразок.

На сьогодні «червоні» мають серію з двох невдач поспіль. Вони минулого вікенду програли у Манчестері з рахунком 1:4 місцевому «Сіті», а до цього на виїзді поступилися 0:1 «Борнмуту». До цієї низки ігор підопічні Юргена Клоппа мали в АПЛ 5 матчів без провалів - 4 перемоги, 1 нічия.

Здавалося б, мерсисайдці спроможні під завісу сезону виправити ситуацію у таблиці, але стався згаданий провал. До речі, «Ліверпуль» між поразками у чемпіонаті Англії від «Сіті» та «Борнмута» програв у Мадриді «Реалу» (0:1) у грі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів та вибув з турніру. Мабуть, у майбутній кампанії чемпіонського євротурніру «червоних» не буде. Нині їхнє відставання від четвертого місця у таблиці становить 8 очок. Хоча «Тоттенгем», який її займає, провів на два матчі більше. Загалом, шанси «Ліверпуль» все ще має, а ось права на осічки – ні.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості виявляться кращими за господарів. При цьому обидві команди результативністю потішать і ТБ 2,5 у матчі зіграє. Нашою ставкою буде позиція – перемога другої команди та ТБ 2,5 у матчі

Орієнтовні склади:

Челсі: Аррісабалага - Фофана, Кулібалі, Бадьяшіль, Джеймс, Енцо, Канте, Ковачич, Чілвелл, Гаверц, Жоау Фелікс.

Ліверпуль: Аліссон - Александр-Арнольд, Конате, ван Дейк, Цімікас, Мілнер, Фабіньо, Хендерсон, Салах, Дарвін Нуньєс, Фірміно.

4 квітня, вівторок

«Челсі» – «Ліверпуль»
Лондон. «Стемфорд Брідж». 22:00
ТБ-трансляція – ОТТ-платформа Setanta Sports
ЧЕЛСІ – ЛІВЕРПУЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
Новейший тренер может и не проиграть, если правильно расставит "пятнашки" на поле.
Gambie
Челси  набрал дорогих игроков зимой чтобы подтянуться к 4 му месту но трансферы оказались неудачными.Теперь мечта 8 е место 
Gambie
Лишь бы Мудрика не ставили .Люди создают моменты а этот дурачек все портит