Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 31 березня 2023, 04:48
2560
1

Ентоні ДЖОШУА: «Не вибачатимуся за емоції після другого бою з Усиком»

Британець обіцяє зробити висновнки

| Оновлено 31 березня 2023, 04:48
2560
1
Ентоні ДЖОШУА: «Не вибачатимуся за емоції після другого бою з Усиком»
MatchroomBoxing. Олександр Усік та Ентоні Джошуа

Ексчемпіон світу за версіями WBA, IBF, WBO та IBO у надважкому дивізіоні Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) прокоментував ситуацію з виплеском емоцій після другої поразки у бою з чемпіоном WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (20-0, 13 КО).

«Я проклав шлях до абсолютного чемпіонства. Я був за один крок він його. В душі я думав: «Я поб'ю Усика і опинюся там». Мені не вистачило одного кроку. Якщо ви не хочете бачити такі емоції і те, яке значення для мене має бокс, то, звісно, це було неправильно.

Якби я переміг, ви побачили б найкрутіше святкування. Але ви побачили трагічну сторону – як виглядає поразка. Від мене просто виходили чисті емоції. У мене було два бої з Олександром Усиком і один зі своїми емоціями. Це був неправильний вчинок, але я живу і вчуся. Я не вибачатимуся за це, оскільки вважаю, що це зробить мене слабким. Але я можу зробити висновки і спробую поводитися краще, якщо подібне станеться ще раз», – сказав Джошуа.

Джерело Boxing247
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Anhel
Ей Джей, спустился на грішну землю. Ти поводишся, як дитина. Ти кинув на підлогу пояс чемпіона, який здобувається тяжкою працею. Його тримали в руках великі чемпіони. Запитай в них, якої вони думки про твій ниций вчинок. За такі речі потрібно дискваліфіковувати, причому - пожиттєво.