Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 березня 2023, 06:04
6213
13

Дружина Усика: «Лавра на Українській землі, маємо повне право ходити туди»

Катерина Усик – про візит чоловіка до святині

| Оновлено 31 березня 2023, 06:04
6213
13
Дружина Усика: «Лавра на Українській землі, маємо повне право ходити туди»
Instagram. Катерина Усик

Катерина Усик, дружина чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Олександра Усика (20-0, 13 КО), відреагувала на інформацію у ЗМІ про те, що її чоловіка бачили у Києво-Печерській Лаврі.

«Віра у душі кожного з нас. Для мене віра – це насамперед вчинки, спосіб життя та внутрішнє світло. Бог не в рясі, Бог у душі, але кожному потрібен свій шлях, щоб до цього прийти. Добро переможе злі наміри наших сусідів. Лавра на Українській землі, і ми маємо повне право ходити туди, коли цього хочемо. Крапка. Слава Україні», – написала Катерина.

Зазначимо, що 29 березня служителі УПЦ МП мали залишити Києво-Печерську лавру. Цього дня у Лаврі зібралися сотні вірян, а духовенство УПЦ МП відмовлялося покидати святиню.

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
А якщо Бог один, то в чому проблема молитися йому в ПЦУ?
12345678901
По три знаки оклику після кожного речення. Так поводять себе люди, які маскувались, а потім випадково попали в зашквар. І за "Слава Україні" вже сховатись важко. Прекрасний допис, розставляє всі крапки над "і". Спалився
coba777
правда в тому, що вони моляться не БОГУ. а сатані путіну
Микола Шафран
туда  треба ходити тіки не до попа москаля..на украінській землі і церква повинна бути наша а не ворога
vh
Подивимось чи  вони продовжать ходити в лавру після заїзду туди  ПЦУ.
Віталій Ткачук
99,9 відсотків, що ця сімейка не ходитиме молитися в храми ПЦУ, вони й далі будуть цілувати руки московським попам, а те що Катерина написала, - це так, для "замилювання очей".
Выталкиватель парашутистов
Усик далеко не дурак... Когда он понял, что он спалился с "божим Крымом" он сделал вид, что он покаялся, ляпнул не подумавши, начал понты гнать на каждом углу, а часть несознательного населения Украины поверила этому запроданцу, чует мое сердце, что это засланный казачек, непонятно только почему им СБУ не интересуется ( или он уже двойной агент?). 99,9 % всех расейских попов - завербованные КГБисты и СБУшники,они сами в этом признаются на допросах. И чтобы они пропустили такого ватника и почитателя карлика-педофила как этот боксер с отбитыми мозгами? Это было-бы очень странно с их стороны... Так что усику сильно повезло, что все наши сознательные пацаны сейчас на фронте,в отличие от него, и им некогда с ним разобраться,но ничего, время и до него дойдет...
luceorius
 Можливо, хтось підкаже, скільки потрібно часу для очищення Лаври від гундяєвської скверни.  Я не киянин, але дуже хочу відвідати вже Українську Святиню.
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Григорий Потемкин
Сектанти шоколадної пастви))))