Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 квітня 2023, 20:53
3224
1

Арсенал – Лідс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 1 квітня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 01 квітня 2023, 20:53
3224
1
Арсенал – Лідс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 квітня на «Емірейтс» пройде матч 29-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Лідсом». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Арсенал

Клуб виходить на фінальний відрізок нинішнього сезону та остаточно зосередився на єдиному та головному завданні. Очевидно, що Мікель Артета був би не проти паралельно поборотися і за успіх у Лізі Європи. Там в 1/8 фіналу, після 2:2 у Лісабоні, він виставив цілком основний склад на поєдинок-відповідь зі Спортингом. Але його підопічні втратили купу шансів, отримали чи не з центру поля гол у відповідь і програли португальцям по пенальті. У результаті тепер можна (і треба!) всі сили та увагу зосередити на АПЛ. Там каноніри точно стали відкриттям сезону – достатньо подивитися, скільки попередніх років вони перебували за межами лігочемпіонівської четвірки. Але також є загроза знову все зіпсувати наприкінці, втративши 1-ше місце - Сіті не так і далеко. Втім, рецепт зрозумілий: треба перемагати. Як і виходило у всіх 6 крайніх турах.

Лідс

Команда також перебуває в умовах, коли можна і потрібно забивати. Це популярний і не позбавлений амбіцій клуб, але, по-перше, він тільки недавно за Б'єлси повернувся з Чемпіоншипу. По-друге, білі 2-й рік поспіль ведуть складну боротьбу за виживання у Прем'єр-лізі. Минулого сезону допомогла зміна менеджера наприкінці зими. Наразі сценарій намагаються повторити, і з Джессі Маршем попрощалися. Його змінив Хаві Грасія, і це допомогло. Іспанець дебютував з 1:0 у поєдинку із прямим конкурентом – Саутгемптоном. А в крайніх поєдинках були 2:2 вдома з Брайтоном та 4:2 на полі Вулверхемптона. У результаті на паузу вдалося піти на 14-му місці. Але, з іншого боку, в активі лише на 2-3 бали більше, ніж у аутсайдерів.

Статистика особистих зустрічей

Лідс востаннє вигравав 20 років тому – 2003-го року. Усі 5 крайніх поєдинків вигравали каноніри.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Зінченко і компанія не матимуть проблем з черговою перемогою. Але Лідс повинен чіплятися за очки - ставимо на тотал більше 2,5 голів з коефіцієнтом - 1,6.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.