Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 березня 2023, 20:39
509
0

ТРУБІН: «Збірній не вистачало довгих передач за спини захисникам»

Голкіпер збірної України прокоментував поразку від команди Англії

| Оновлено 27 березня 2023, 20:39
509
0
ТРУБІН: «Збірній не вистачало довгих передач за спини захисникам»
УАФ. Анатолій Трубін

Голкіпер збірної України Анатолій Трубін прокоментував поразку від Англії (0:2) у кваліфікації Євро-2024:

«Епізод, коли в мене влетів Меддісон? Там не дуже боляче було. Міг бути такий страшний момент, але добре, що все обійшлося. Але треба одразу ловити м'яч, щоб не було таких моментів. Це гра, бувають такі мікропомилки. Головне, що не пропустили та продовжили грати.

Моїх 5 сейвів? Що є, те є. Було б краще, якби було 7. Чи боявся грати проти Кейна? Не було такого, що я когось боявся. Звичайно, Кейн – один з кращих або навіть найкращий форвард світу станом на зараз. Тим більше, він забив найбільше в історії збірної Англії. Треба було добре готуватись, але когось боятися – такого не було.

Що не вдалося команді? Вважаю, що, мабуть, забракло довгих передач на чужу половину поля за спини захисникам. Можливо, тоді треба було більше відкриватись. Для когось це була перша гра за такої тактики, тому було важко, але були гарні моменти, коли добре виходили (в атаку). Якщо можемо грати з такими збірними як Англія, то з кожним матчем, кожним тренувальним збором додаватимемо. Краще розумітимемо, коли потрібно короткий пас, а коли грати в зону. Вважаю, що у наступних матчах буде більш атакуюча гра та більше моментів та голів.

Наступні суперники, Північна Македонія та Мальта? Можу сказати, що зараз усі збірні додають. Не вважаю, що це буде легка прогулянка. Тим більше пам'ятаю, як ми грали проти Македонії на Євро. Тоді було дуже важко. Ще багато часу, але треба буде готуватись. І з таким самим настроєм, як проти Англії – максимальна концентрація та фокус на своїй грі, а також на сильних та слабких сторонах суперника, і все буде добре».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.