Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 березня 2023, 01:48
3149
11

Лідер не лише в Арсеналі. Хто найкращий гравець поєдинку Англія – Україна?

Статистичний портал WhoScored поставив Букайо Сака оцінку 8.7 бала

| Оновлено 27 березня 2023, 01:48
3149
11
Лідер не лише в Арсеналі. Хто найкращий гравець поєдинку Англія – Україна?
Getty Images/Global Images Ukraine. Букайо Сака

У неділю, 26 березня, відбувся матч 2-го туру відбірного етапу Євро-2024 у групі С між збірними Англії та України. Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь «трьох левів».

Рахунок у матчі було відкрито на 37-й хвилині поєдинку завдяки голу Гаррі Кейна. Гольову передачу на нього віддав гравець лондонського «Арсеналу» Букайо Сака. Через 3 хвилини 21-річний англієць оформив шедевр у ворота збірної України, збільшивши перевагу своєї команди.

Після закінчення поєдинку статистичний портал WhoScored виставив оцінку гравцям. Сака отримав оцінку в 8.7 балів, що є найкращим показником серед усіх гравців.

За цю зустріч Сака, крім гола та асиста, записав на свій рахунок 30 точних пасів (76,9%), 4 рази заробив на собі фол, двічі відібрав м'яч у суперника, тричі віддав гостру передачу, 56 разів доторкнувся до м'яча та двічі успішно обіграв суперника.

Серед українців найвищі оцінки отримали голкіпер Анатолій Трубін та центральний захисник Олександр Сваток – 7.1 бал. Зазначимо, що левом матчу було визнано капітана збірної України Олександра Зінченка.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
14sergey1953
А саму низьку оцінку, Англійчани поставили Мудрику - 5.7. Не можна таких бездарних футболістів брати в Збірну. Ну і  позорище, жодного разу, не пробили в ствір воріт. Справа не в тім, що програли, а справа в тім, що програли бездарно. Дуже обідно. Всі так чекали цього матчу в такий непростий час...
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
aleks8-48
За то Коноплянка за 5 минут получил оценку выше, чем некоторые те,кто отыграл намного больше. 
Tatiana Tam
Мурзяо настiльки звик бути найгiршим в клубi, що вирiшив бути найгiршим ще й в збiрнiй
avk2307
Опять же  ничего не хочу сказать, но мне кажется  что Степаненко лучше Малиновского и Судакова сыграл. А у них почему то хуже
luceorius
 Якщо не брати до уваги тих, що вийшли на заміну ( а дехто з них і мяча не торкнувся ), то
лев матчу і капітан збірної опинився на третьому місці ззаду. То, можливо, Леоненко таки мав рацію, коли писав про проплачені статті ? 
luceorius
 Сака, Беллінгем і Райс, очевидно стануть основою майбутньої збірної Англії, якій підкоряться всі вершини, щоправда потрібен ще й тренер-новатор.