Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 березня 2023, 02:19
3902
5

Олександр ЗІНЧЕНКО: «З Англією збірна має зіграти найкращий матч у житті»

Гравець оцінив гру відбору Євро-2024

| Оновлено 26 березня 2023, 02:19
3902
5
Олександр ЗІНЧЕНКО: «З Англією збірна має зіграти найкращий матч у житті»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

Гравець збірної України Олександр Зінченко оцінив майбутній матч відбору Євро-2024 проти Англії. Гра відбудеться 26 березня.

«У нас багато успішних гравців у збірній України, тому неможливо поділитися якимось успішним досвідом («Арсеналу» – прим), хоча ми вже досить давно працюємо разом. Є гравці з більшим досвідом, ніж у мене. У нас єдина команда, побачимо, що ми покажемо. Бути капітаном, якщо не зіграє Ярмоленко? Подивимося, що вирішить тренер. У нас достатньо лідерів у команді.

«Завдання? Завдання завжди перемагати. Звісно, всі мріють потрапити на Євро-2024, але ми розуміємо, яка сильна збірна Англії. Потрібно провести найкращий матч у житті, однак у нас високий потенціал. Є гравці, які готові давати результат. Битимемося за нашу країну, зіграємо з високо піднятою головою».

Усі найяскравіші матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Гравці «Манчестер Сіті»? Ми залишилися хорошими друзями з усіма гравцями «Сіті», підтримуємо стосунки. Щодо футболістів «Арсенала», то, на жаль, Букайо Сака мені ще не передав склад Англії. Але я домагатимуся цього, подивимося, чи вдасться його умовити».

«Крім того, я хочу передати подяку британцям від усіх українців за ту допомогу, яку вони надають Україні. Без Великобританії Україні було б значно складніше. В Україні я хотів би подякувати ЗСУ, які захищають нас. І без нашої армії жодного футболу для нас би не було. Сподіваємось, що зробимо, щоб завтра українці могли посміхнутися. В Україні не залишилося нікого, кого не торкнулося це терористичне вторгнення».

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
помню на евро последнем был уже такой матч.....моё мнение что языком нужно трепать не до а после достижения результата.
Alex Wolf
Після таких заяв ми завжди програємо,скоріше від 0-2 до 0-5,можливо один мяч забємо, буде дуже добре,якщо ми зможемо забити два голи,тоді можна хоча б за нічию чіплятися,бо англійці нам 2-3 точно покладуть.
AЛВ
Удачі збірній України.!!!
Борис Велев
  Если  не  злоупотреблять  индивидуально,  показывая  свое " мастерство",,    а сыграть  в  командный футбол....Увы, мы  к    такому не     готовы