Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 31 березня 2023, 06:05
3792
1

Президент WBC: «Буде соромно, якщо бій Усик – Ф'юрі не відбудеться»

Маурісіо Сулейман поки не знає, що буде далі

| Оновлено 31 березня 2023, 06:05
3792
1
Президент WBC: «Буде соромно, якщо бій Усик – Ф'юрі не відбудеться»
Twitter. Усик і Ф'юрі

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман відреагував на зрив бою за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) та чемпіоном WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (20-0 13 ДО).

«Ми всі втомилися чекати на їхнє рішення щодо бою. Я хочу, щоб вони вирішили, чи відбудеться поєдинок. Якщо ні, то ми рухатимемося далі. Коли ваші інтереси такі великі, коли вони переважають інтереси боксу, все може ускладнитися через его, зловживання владою та егоїзм. Великі бої можна зробити швидко. Все було зроблено, щоб вони підписали контракт, але хтось тицяє туди свою руку і заважає це зробити.

Це унікальна можливість об'єднати чотири титули. Якщо не зробити цей бій зараз, пояси будуть розділені. Кожному бійцю доведеться зустрічатись з обов'язковими претендентами. Соромно буде, якщо цей бій не відбудеться.

Тайсон Ф'юрі вільний. Ми нічого не призначали для нього. Поєдинок Деонтея Вайлдера проти Енді Руїса призначено як претендентський, але цей бій теж не відбувся. Тож більше нічого немає. Ми чекали бою з Усиком. Побачимо, що буде далі», – сказав Сулейман.

Очікується, що WBA змусить Усика захищати свій пояс проти британця Деніела Дюбуа найближчими днями після того, як 1 квітня закінчиться встановлений крайній термін для завершення переговорів із Ф'юрі.

Джерело Boxing Social
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Приїхали до військових. Мілевський і Селезньов відвідали бригаду ЗСУ
Війна | 28 березня 2024, 23:10 2
ФОТО. Приїхали до військових. Мілевський і Селезньов відвідали бригаду ЗСУ

Екс-гравці збірної України побували у розташуванні 79-ї ДШБ

Промоутер Пулєва: «Шевадзуцький – жорсткий і грубий супертяж»
Бокс | 27 березня 2024, 17:56 3
Промоутер Пулєва: «Шевадзуцький – жорсткий і грубий супертяж»

Івайло Гоцев висловився про бій Кубрат Пулєв - Ігор Шевадзуцький

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Бензар Євген
Укладіть поміж чотирма головними боксерськими асоціаціями угоду та затвердіть уніфікований текст договору на бій за абсолютну першість! У типовому затвердженому проекті договору будуть заздалегідь відомі усі справедливі для обох умови проведення бою, включаючи строк, розподіл прибутку, розміри рингу, перчатки, реванш і все все інше! Хто у вказані строки не підписує договір той втрачає свої пояси усі на користь суперника! Все просто! І тоді такі ганчірки як Ф'юрі не будуть влаштовувати циркові вистави а обмануті  люди не будуть гадати хто винен у зриві бою!