Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 березня 2023, 02:15
1419
1

Гол після стандарту. Минай повіз перемогу з Ковалівки

«Колос» так і не зумів забити підопічним Шарана

| Оновлено 20 березня 2023, 02:15
1419
1
Гол після стандарту. Минай повіз перемогу з Ковалівки
УПЛ

В «Колоса» перед грою турнірна ситуація була набагато кращою, ніж в «Миная», але, звісно, перемогу ковалівці, граючи вдома, просто так не збиралися віддавати. А от закарпатцям перемога була дуже потрібною - перебувати в зоні вильоту не дуже приємно.

На правах господарів гру активніше розпочав «Колос». Його гравці тримали м'яч, а опоненти періодично бігали в контратаки. І їхня тактика майже відразу дала плоди - Гончаренко заблокував удар Твердохліба з вигідної позиції, але після кутового, який виконав Воробчак, Кравчук відірвався від суперника і акуратно вклав м'яч під праву штангу. Йшла дев'ята хвилина.

Твердохліб сьогодні грав на позиції центрфорварда і справив там досить непогане враження - він і асистував партнерам, як, наприклад, на Гечева на двадцять п'ятій хвилині, так і замикав простріли - після пасу Воробчака і удару Твердохліба тільки майстерність і реакція Волинця врятувала «Колос» від другого пропущеного.

УПЛ

А в ковалівської команди тактика була дуже простою - кілька пасів на своїй половині, вивід на вільний простір або Богданова, або крайніх захисників, після чого йшло закидання вперед. Там або Ісаєнко пробував використати швидкість, або Безбородько чіплявся за м'яч, але обидві опції мали вкрай низьку ефективність.

Найреальніший шанс в не надто видовищному першому таймі мав Оріховський після комбінації, але після перепасовки і пасивності Гончара пробив зліва у дальню штангу низом.

Після перерви ситуація не змінилася. Ковалівці далі не надто ефективно атакували, а закарпатці теж пробували щось створити. Досить давно мені доводилося бачити гру «Миная», але, в порівняння з нею, сьогодні підопічні Шарана виглядали набагато зіграніше і цікавіше. А «Колос», навпаки, розчаровував - якась примітивність у діях гравців з Ковалівки не дозволяє їм особлив розраховувати на щось більше, ніж середина таблиці.

УПЛ

Небезпечні моменти до кінця гри можна було порахувати на пальцях. В першу чергу, це супершанс Лисенка-Оріховського - перший опинився перед Бандурою, двічі бив, але штанга і кіпер врятували, а Оріховський пробував добити ще раз - якимос дивом Бандура теж зумів підправити удар так, щоб той не влетів у сітку.

Фінальний навал ковалівців не дав результату - хоча суперники стомилися, але й підопічні Вишняка сил не набралися. Тому рахунок 0:1 так і протримався до кінця.

УПЛ

З персоналій варто відзначити Кравчука і Твердохліба - перший, крім забитого голу, відзначився впевненим виконанням безпосередніх обов'язків у захисті, а другий на не своїй рідній позиції виглядав теж досить якісно.

Крім того, загальну картину матчу псувало занадто добре розташування мікрофонів. Матюки на полі лилися рікою, як і постійні вказівки тренерів гравцям. Цікаво, вони починають краще грати, якщо постійно чують: «Давайте, давайте, граємо, граємо, винос, винос, зібралися, зібралися, сам, сам, спокійно, спокійно» та інші геніальні «перли» у виконанні своїх наставників?

Перемога дозволила «Минаю» піднятися на тринадцяте місце, а «Колос» залишився на шостому.

Українська Прем'єр-ліга. 18 тур.

«Колос» - «Минай» - 0:1.

Кравчук, 9.

Ємець, 19, Оріховський, 29, Безбородько, 40, М. Кравченко, 65 - Нємчанінов, 24.

«Колос»: Волинець - М. Кравченко, Чоботенко, Гончаренко, Ємець - Богданов, Смирний (Ільїн, 56) - Безбородько (К. Попов, 78), Оріховський (Велетень, 78), Болбат (М'якушко, 66) - Ісаєнко (Лисенко, 46).

«Минай»: Бандура - Кравчук, Чуєв (Мельник, 89), Гончар, Булеза - Вітенчук, Шишка (Петько, 79) - Воробчак (Рогозинський, 90+3), Твердохліб, Нємчанінов - Гечев.

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро).

Стадіон: «Колос» (Ковалівка).

КОЛОС - МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

10’
ГОЛ ! М'яч забив Юрій Кравчук (Минай).
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил