Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 березня 2023, 15:46
2058
4

Трохи не дотерпіли. Кривбас у меншості втратив перемогу наді Львовом

Команда Юрія Вернидуба двічі виходила вперед, але суперники постійно відігравались

| Оновлено 19 березня 2023, 15:46
2058
4
Трохи не дотерпіли. Кривбас у меншості втратив перемогу наді Львовом
УПЛ

Після поразки від «Зорі» головний тренер «Львова» Олег Дулуб зробив дві зміни у стартовому складі. Замість Траоре і дискваліфікованого Никитюка на поле вийшли Бугай і Дитятьєв. Після поразки від «Шахтаря» ще більше ротацій зробив Юрій Вернидуб у «Кривбасі»: замість Банади, Стецькова, Задераки і дискваліфікованого Вернидуба-молодшого у гру вступили Рябов, Микитишин, Дібанго і Приходько.

Вже у дебюті гри гості могли відкрити рахунок, коли Устименко виходив на побаченння з воротарем, але Рибка встиг випередити суперника, вибивши м’яч ногою. Згодом Микитишин намагався дальнім ударом завершити масовану атаку криворіжців, але пробив повз рамку воріт. І все ж, активність гостей завершилася голом. Дитятьєв підштовхнув у своєму штрафному Устименка і арбітр Арановський призначив пенальті. Капіч вдруге в УПЛ пробивав з «позначки» і знову свого шансу не втратив. У ворота Рибки вже 10-й раз в чемпіонатах призначався пенальті і 7-й раз він пропускає гол.

Господарі поля активно намагалися відновити рівновагу в рахунку. Боротьба за м’яч часто виходила за рамки правил і арбітрові доводилося втихомирювати пристрасті з допомогою жовтих карток. Після чергового порушення правил з боку гостей «Львів» мав перспективний штрафний, але Бєляєв не влучив у рамку воріт Сарнавського.

Під кінець тайму гості залишилися у меншості. Татарков, перебуваючи на вістрі атаки, врізався у воротаря і після другої у матчі жовтої картки був вилучений з поля. Для Татаркова це була вже 3-тя червона картка в УПЛ. Заключні хвилини першої половини гри пройшли під акомпанемент «Львова», проте завершальним ударам «містян», зокрема Бєляєва, двічі бракувало влучності.

Під час перерви Юрій Вернидуб зробив подвійну заміну, випустивши на поле досвідчених Банаду і Задераку. Господарі поля, граючи у більшості, активніше розпочали другий тайм. Дальнім ударом завершував атаку Дитятьєв, але Сарнавський був на місці. Намагався збільшити лік свої голів у поточному чемпіонаті кращий бомбардир «містян» Бугай, але і йому бракувало влучності.

І все ж, активність львівського клубу матеріалізувалася в забитий гол. Дібанго порушив правила против Мильченка і Арановський вдруге у матчі призначив пенальті. Бугай вперше в УПЛ (у 36-й грі) пробивав з «позначки», Сарнавський зумів парирувати удар, але першим на добивання встиг Богунов, зрівнявши рахунок. А Сарнавський, вже 10-й (!) раз в чемпіонатах став переможцем пенальтійських дуелей (після 21-го удару).

Тепер вже гості активізувалися і швидко вдруге в матчі вийшли вперед. Хомченовський з лівого краю атаки знайшов у штрафному Капіча, який точним ударом низом в дальній кут оформив свій перший дубль в УПЛ (у 13-й грі). Підопічні Олега Дулуба не змирилися з таким розвитком подій і знову зрівняли рахунок. Сарнавський руками вибив м’яч подалі від воріт, де Бєляєв, скориставшись таким «подарунком», потужно пробив у незахищений дальній кут воріт, провівши свій перший гол в УПЛ (у 4-й грі). Бойова нічия – 2:2.

У підсумку обидві команди завершили свої безнічийні серіали в чемпіонаті: у «Кривбаса» він тривав 11 ігор, а у «Львова» - 7. Крім цього криворізький клуб пропустив 500-й в УПЛ гол на полях суперників – після удару Бєляєва.

Українська Прем'єр-ліга. 18-й тур.

«Львів» – «Кривбас» - 2:2

Богунов, 75, Бєляєв, 87 – Капіч, 20 (пен.), 89

На 74 хвилині Владислав Бугай («Львів») не забив пенальті (воротар).

Дитятьєв, 19, Ґабріель, 27, Бєляєв, 65 – Татарков, 16, Приходько, 31, Рябов, 38, Якімець, 65

Татарков, 42 (друге попередження)

«Львів»: Рибка – Ґабріель (Вовкун, 90+3), Ґільєрме (Богунов, 46), Дитятьєв – Алібеков (Муріло, 72) – Кузик, Бєляєв, Антоніо (Мильченко, 57), Свржняк (Есеола, 57), Грисьо – Бугай.

«Кривбас»: Сарнавський – Дібанго, Бескоровайний, Рябов, Якімець – Капіч, Приходько (Банада, 46) – Хомченовський, Татарков, Микитишин (Задерака, 46, Стецьков, 90+2) – Устименко (Понєдєльнік, 82).

Арбітр: Євген Арановський (Київ).

Стадіон: «СКІФ» (Львів).

ЛЬВІВ – КРИВБАС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 11°C

Події матчу

87’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Бєляєв (Львів).
78’
ГОЛ ! М'яч забив Ріфет Капіч (Кривбас).
74’
ГОЛ ! М'яч забив Ярослав Богунов (Львів).
43’
Микита Татарков (Кривбас) отримує червону картку.
20’
ГОЛ ! З пенальті забив Ріфет Капіч (Кривбас).
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Президент ПФЛ: «Долю поєдинку Хуст – Металург вирішить КДК»
Футбол | 25 квітня 2024, 13:04 1
Президент ПФЛ: «Долю поєдинку Хуст – Металург вирішить КДК»

Олександр Каденко розповів про ситуацію навколо зірваного матчу в Хусті

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
simon andre
Судья должен был удолить игрока Львов при назначении пенальти . Фол последней надежды . А судья этого не сделал вопрос почему .
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил