Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 березня 2023, 03:20
4889
16

Від'ємний розвиток. Олександрія не змогла обіграти Металіст

За Руслана Ротаня команда з Кіровоградщини грає тільки внічию та забиває дедалі менше

| Оновлено 18 березня 2023, 03:20
4889
16
Від'ємний розвиток. Олександрія не змогла обіграти Металіст
УПЛ

Яким би не був насиченим черговий єврокубковий тиждень, але перед вікендом ми все одно маємо повертатись до більш буденних справ української Прем’єр-ліги. За календарем уже вісімнадцятий тур, а першою його грою стало протистояння на ужгородському стадіоні «Авангард» поміж харківським «Металістом» та «Олександрією». Командами, які хоч і перебувають на різних полюсах турнірної таблиці, але мали за плечима тривалий досвід протистоянь без перемог. Просто для команди Періци Огнєновича така серія розтягнулась на десять матчів, тоді як футболісти Руслана Ротаня не здобували трьох очок у п’яти останніх зустрічах.

У першій половині команди відверто пропагували неквапливий футбол. За великою кількістю епізодів боротьби та постійними суперечками з бригадою арбітрів ми практично не знаходили приводів для пожвавлення суто спортивного інтересу від цієї зустрічі. Пасивна позиція «поліграфів» при цьому дивувала, адже їх вважали головними фаворитами в звітній грі. Натомість, команда Ротаня лише зусиллями Ковальця створила один гольовий момент через закидання з глибини поля до меж штрафного, але Калітвінцев у ближньому бою не зміг технічно перекинути м’яч над воротарем.

Від номінальних господарів ми також побачили створення однієї нагоди, але вона радше мала випадковий характер, бо на 36 хвилині Ралюченко п’ятою спробував підправити дальній постріл Демченка з відскоку від подачі кутового на правому фланзі у ворота, але Шевченко його намірам запобіг. У підсумку, за доволі посереднього футболу команди пішли на перерву за нічийного рахунку, який можна було вважати непоганим досягненням для футболістів Огнєновича.

Після перерви господарі поля посилили напад за рахунок появи на полі Наумця, проте юнакові практично не діставалось м’яча перед чужим штрафним, не кажучи вже про якісь дії на завершальній стадії. Замін від Ротаня довелось ще трохи зачекати, при чому тренер «Олександрії» вистрілив одразу потрійною та подвійною ротацією за короткий відтинок часу, намагаючись розбурхати власну команду, яка не могла нічого запропонувати суперникам.

Одразу після появи першої партії свіжих виконавців гості мали забивати за підсумком кричущої помилки в центрі власного штрафного від голкіпера Єрмолова під час гри ногами, але Кожушко примудрився пробити саме у воротаря суперників. Проблема полягала в тому, що на цьому епізоді гострота біля обох воріт себе вичерпала, і ми стали свідками повільного завершення протистояння.

Наступний вікенд УПЛ для харківського «Металіста» пройде за гостьовим матчем проти ковалівського «Колоса», а «Олександрія» навідається до полтавської «Ворскли».

Українська Прем'єр-ліга. 18-й тур.

«Металіст» – «Олександрія» - 0:0

Кобзар, 90+3 – Коркішко, 13, Мизюк, 17, Ралюченко, 57, Прядун, 62

«Металіст»: Єрмолов – Картушов, Мизюк, Порох, Романюк – Ралюченко, Чайковський (Панасенко, 63) – Коркішко (Наумець, 46), Демченко (Багачанський, 90+4), Бойчук – Прядун (Рязанцев, 88).

«Олександрія»: Шевченко – Цуріков, Логінов, Бондаренко, Мірошніченко – Ковалець (Сігеєв, 62), Михайленко (Рибалка, 63), Мустафаєв (Волошин, 74) – Третьяков, Кулаков (Кобзар, 74), Калітвінцев (Кожушко, 63).

Арбітр: Юрій Іванов (Макіївка).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

Удари (у площину): 8 (4) – 4 (2)
Кутові: 4 – 9
Офсайди: 3 – 1.

МЕТАЛІСТ - ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 9°C

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
ротань хорошо тормознул Александрию, наша страна- рай для бездарных тренеров и функционеров и не только в футболе
Vbolivalnyk-Peter
Лякає, те, що тренер який не може обіграти практично розвалений Металіст, маючи у своєму розпорядженні доволі пристойних виконавців за мірками УПЛ, виводитиме нашу національну збірну на відбіркові матчі... Сподіваюся Ротань реально буде підставкою для планшета, а збірною в онлайн режимі "рулитиме" Ребров
Mr Voevudskiy
4 тура 4 ничьи. Какой чудесный тренер для 2 СБОРНЫХ)
Умник
Гура в шоке наверное.
Sa sha
Это надо быть идиотом что бы сразу за 3 команды взяться, надеюсь он провалиться везде
Выталкиватель парашутистов
Могу только представить, сколько бабла отвалил Ротань павелке,за должность главного тренера сборной и заодно попасть в тренером в Александрию
Макс Максов
Походу з Англією буде тактика грати на нічию)
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Святослав Сінькевич
да  Блин как мы любим судить тренеровыигрывают
в по первым играм  4 ничьи хороший результат не все сразу 
BestOf
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил