Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 18 березня 2023, 13:28
20726
5

Тренер Кудерметової заявляв, що вся Європа має стояти навколішки

Тренер Лесі Цуренко розповів про реальну позицію російських спортсменів

| Оновлено 18 березня 2023, 13:28
20726
5
Тренер Кудерметової заявляв, що вся Європа має стояти навколішки
З особистого архіву Микити Власова

Микита Власов, тренер Лесі Цуренко, прокоментував позицію WTA щодо допуску тенісисток з рф і рб до змагань.

– Рік тому ти і Марта Костюк висловлювали надію, що люди висловлять свою позицію, дадуть відповіді на запитання українок. Ви сподівалися на краще, чекали на щось. Коли це очікування скінчилося?
– Насправді, навесні 2022-го ми чекали якихось кроків від білорусок і росіянок, думали, вони все-таки якось висловляться, а розум у WTA візьме гору. Американці ж топлять за демократію, вони, на нашу думку, мали втрутитися і реально закликати людей висловитися, щоб вирішити питання та розбіжності. Але ні з боку тенісисток, ні з боку WTA, як бачимо, нічого не було. Ні тоді, ні протягом року.

А чекати на щось позитивне ми перестали, напевно, практично відразу, ще у квітні. Тренер російської тенісистки Вероніки Кудерметової (Сергей Демьохін, її чоловік і колишній тенісист – прим.) у розмовах з іншими тренерами з різних країн прямо заявляв, що путін – красень, а вся Європа має стояти на колінах. І росія, і путін – «найкращий політик ХХІ століття» – все правильно роблять. Жодних зауважень із цього приводу ніхто не робив, усіх все влаштовувало. І тоді ми зрозуміли, що за такого відношення чекати на якусь допомогу для українок безглуздо.

Оцініть матеріал
(110)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey_1992
не здивований, цих російських спортсменів так само треба до відповідальності притягувати за війну в Україні, а Кудерметова - шлюха срана, добре, що Калініна на місце її тоді поставила, ненавиджу цю тіпа татарку
simon andre
На коленях это существо тренирующее кудерметову уже стоит и фэйс его уже лежит в говне помойной ямы параши московитской холуй Адольфа Путлера это его родное лежбище в выгребной яме под названием Московия фашисткая.
Mike N
Для чого писати про цього жиголо Демехіна, що живе за рахунок дружини. А раніше був моделлю, знімався для журналів полуголий і жив за рахунок багатих геїв в США. Так що - моральний урод, не дивно, що несе нісенітниці !
nicksaf
уже им ордер выдан