Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 березня 2023, 19:51
8378
14

Металіст має серйозні проблеми: Огненович – не тренер, 3-місячні борги

Таку інформацію оприлюднив блогер Ендрю Тодос

| Оновлено 16 березня 2023, 19:51
8378
14
Металіст має серйозні проблеми: Огненович – не тренер, 3-місячні борги
fcmetalist.com.ua. Періца Огненович

Харківський «Металіст» після поновлення матчів у рамках весняної частини української Прем'єр-ліги має серйозні проблеми, повідомляє блогер Ендрю Тодос.

За його інформацією, сербський фахівець Періца Огненович більше не виконує функції головного тренера команди. Офіційно «Металіст» про звільнення іноземця не повідомляв, але той уже не виконує обов'язків, а підготовкою команди займається Руслан Фомін із помічниками.

Наразі невідомо, хто саме виведе «Металіст» на матч проти «Олександрії» 17 березня у рамках наступного туру УПЛ.

Крім того, повідомляється про те, що в «Металісті» панує гнітюча атмосфера, викликана боргами із зарплати. Нібито її керівництво не платить команді вже 3 місяці.

Зазначимо, що після поновлення матчів УПЛ «Металіст» зіграв 2 поєдинки, програвши спочатку «Руху» (1:2), а потім і «Інгульцю» (1:2).

Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Не знаю, откуда "журналистик" взялся, но знаю, что СЕПАР Ярославский, продавший клуб и все на свете куму сына Янука и наобещавший золотые горы харьковчанам, заслуживает не просто порицания, а неуютного лежака за решеткой за все свои делишки. От него и пошли все беды нынешнего "Металлиста". А попытка угробить "Металлист 1925", отняв у клуба имущество и игроков молодежки - как раз в стиле Ярославского и ему подобных.
BekXan
Не опять так знову,Ярік який казав вкладуйте я все віддам.А тепер і ті що вклались не бачать грошей і Ярік забив на клуб.
Mr.Frost
Шкода! Але всеж мабуть хана їм... От кого зовсім не шкода- так це Ярославського! Недаром мурла( тобто мурал) замалювали!
nivavn
мабуть, ФСЬО... !!!    -1 Металіст.
Віталій Ткачук
Що, "боба здох"? А ще нещодавно ЛЧ брали ротом). Немає фінансування,- нема ботів. Був дурник, який тут писав що в 2023-му металіст виграє УПЛ, і мінімум ЛЄ.
Николай Оноприенко
здувся наш обнальщік Ярік!час олігархіїї в футболі закінчуєтся ! 
OPP
Продай яхту Ярик и отдай деньги Харьковчанам ,и на Металлист там тоже хватит ,не ну нужно быть фармом фейкового днепра -2
Михаил Орловский
ВеримвКОМАНДУУ
OPP
Ярик сбежал  ,Красников сбежал  в фейковый днепр-2 с Кучером ,и Металлист стал фармом Бени ,вот беня ещё одни клуб и разваливает 
Andr_Egor
По последней фразе явно видно, что этот журналистик настроен против Металлиста. Откуда он вообще взял эту информацию и откуда он сам взялся?