Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 13 березня 2023, 04:03
537
0

ЛОЧМАН: «Через помилки втратили перевагу. Нам забили 5 голів за 5 хвилин»

Наставник збірної України прокоментував матч проти збірної Австрії

| Оновлено 13 березня 2023, 04:03
537
0
ЛОЧМАН: «Через помилки втратили перевагу. Нам забили 5 голів за 5 хвилин»
ФГУ. В'ячеслав Лочман

Головний тренер збірної України В'ячеслав Лочман прокоментував підсумки другого матчу проти збірної Австрії у відборі на Євро-2024 (28:31).

«Я не можу звинувачувати нікого, але і не можу хвалити, адже немає результату. Ми прибрали помилки, які були у першому матчі, покращили ігрову дисципліну. У першому таймі ми грали більш рухливо в обороні, впорались із лінійним суперників, зробили тільки дві втрати, у воротах 50 відсотків кидків відбив Геннадій Комок.

У другому таймі помилок побільшало і передусім у нападі – пробіжки, нереалізація моментів, кілька разів влучали в штангу, були невдалі передачі в лінію. Коли ще було плюс 2, я взяв тайм-аут, випустив інших хлопців, ми намагались змінити малюнок гри, але не вийшло. Темп був дуже високий, і австрійці на переходах забили 5 голів за 5 хвилин. Воротаря просто розстрілювали на переходах.

Сьогодні в нас була команда, і я не можу сказати, що хтось не допрацював. Всі хочуть показати ідеальну гру. Всі ми розуміємо, що ми захищаємо честь нашої країни, але це також і великий тиск, з яким нелегко впоратись.

Виступи в клубі та в збірній – це різні речі. Тут рівень відповідальності значно вищий. Помилки не дозволили нам відстояти перевагу. Чекаємо на кращу гру наших півсередніх у нападі. Більшого чекаємо від гравців лави запасних. Поки ж ми граємо одним складом.

Якщо говорити по турнірному положенню, то боротьба за вихід триває. Якщо в останніх двох матчах ми зіграємо так, як у першому і на початку другого тайму проти Австрії, то ми будемо на Євро».

Синьо-жовті виграли перший тайм (14:11), а по ходу другої половини зустрічі збільшили свій відрив до 5 голів (22:17), але не зуміли втримати перевагу і в підсумку зазнали поразки (28:31).

Збірна України зберігає шанси на вихід на Євро. В двох останніх матчах кваліфікації синьо-жовта команда зіграє з Фарерськими островами (26 квітня) та Румунією (30 квітня).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Еліта socca України та Києва 2024
Інші види | 25 квітня 2024, 21:45 0
Еліта socca України та Києва 2024

Номінанти сезону 2023/24 за підсумками 10 турів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.