Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 14 березня 2023, 00:45
4418
8

Жирона – Атлетіко. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 13 березня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 14 березня 2023, 00:45
4418
8
Жирона – Атлетіко. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

13 березня на «Монтіліві» пройде матч 25-го туру Прімери, в якому «Жирона» зустрінеться з «Атлетіко». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Жирона

Команда кілька останніх років провела у Сегунді. Більше того, за всю свою історію до цього був лише 1 вихід у Прімеру, де провели 2 роки поспіль. І 2022-го року піднімалися з 6-го місця та через непростий плей-оф. Але, головне, сьогодні жирондинці виглядають впевнено, і ризик повернення у другий дивізіон стає вже більш теоретичним. У весну новачку Ла Ліги вдалося ввійти з 30-ма очками в активі. Вдалося видати класні результати в лютому, коли виграли тричі - у Валенсії, Альмерії та Атлетіка. Та й минулої суботи, пропустивши тричі від Хетафе за 1-й тайм, мало не змогли видати ремонтаду, поступившись 2:3. Можна відзначити і Циганкова, який відзначився класним асистом.

Атлетіко

Клуб вже досить давно зосередився на боротьбі лише у Прімері. Восени успішно покінчили з єврокубками, закінчивши на 4-му місці у групі Ліги Чемпіонів. У кубку все закінчилося поразкою у екстра-таймі дербі з Реалом. Усе, відтоді Дієго Сімеоне та його підопічні всю увагу зосередили на Ла Лізі. Загалом останні тури можна заносити в актив: 3 перемоги (у тому числі рекордні для Ель Чоло 6:1 із Севільєю минулої суботи) при 1:1 у меншості з тими ж вершковими. Більше того, після 0:1 із Барселоною, ось уже 8 матчів у цьому турнірі столична команда нікому не програвала. Це дозволило піднятися на третє місце, і всі розуміють, що вище в нинішній темпораді просто нікуди, пара лідерів відірвалася дуже далеко. Та й загалом матрацники не закрили питання про місце у топ-4, і треба продовжувати.

Статистика особистих зустрічей

Було 7 матчів, і жодного разу Жірона не вигравала. Вона 5 разів примудрялася грати з мадридським грандом внічию, але обидва останні поєдинки закінчилися перемогами Атлетіко.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що зараз господарі не мають шансів. Погодимося та поставимо на перемогу гостей з коефіцієнтом – 2,21.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коуч Евертона оцінив матч із Ліверпулем та прокоментував травму Миколенка
Футбол | 25 квітня 2024, 03:55 2
Коуч Евертона оцінив матч із Ліверпулем та прокоментував травму Миколенка

Шон Дайч та «Евертон» обіграли підопічних Юргена Клоппа 2:0 в АПЛ

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 19
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
TimurKhAI
Букмекер: "Вероятность победы Атлетико - меньше 50%".
Спорт.уа: "Букмекеры считают, что сегодня у Жироны нет шансов".
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Умник
Самая веселая команда Жирона. 38 забили 38 пропустили. Думаю и тут скучно не будет. Очень быстрая команда. Нервы попортит Атлетико.
nivavn
Більш ніж 2000 робітників не можуть змиритися з тим, що їхню канторку прикрили. Та ще й спотр.юа допомагає...    Хочете зробити прогноз, то назвіть рахунок, наприклад 0:2, або 2:1. На мій погляд, не треба на спортивно-інформаційному сайті отих коофів та ТБ, ТМ2,5...
Gargantua
проявлю оригинальность:  ТМ 2.5 
Remark
Пацантрэ, тут СТАВОЧКА Атлетико итб1 и как бы мне печально не было от моего ПРОГНОЗА, но я думаю, что тут 0-3 итог Хотя, с прогнозами ТС у меня очень слабовато
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил