Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 березня 2023, 21:48
1087
0

Усе вирішив стандарт. Колос здобув мінімальну перемогу над Рухом

Ковалівці вдруге у сезоні обіграли львів'ян

| Оновлено 12 березня 2023, 21:48
1087
0
Усе вирішив стандарт. Колос здобув мінімальну перемогу над Рухом
УПЛ

Тренерський штаб «Руху» порівняно з минулим туром зробив декілька змін у стартовому складі. Замість Сапуги, Мисика, Веремієнка та дискваліфікованого Климчука на поле вийшли Довгий, Слюбик, Роман та Карабін. У складі «Колосу» після поразки від «Кривбасу» відбулася лише одна кадрова ротація: замість Лисенка у гру вступив Ісаєнко.

Перед грою відбулися урочисті проводи ветерана українського футболу та «Руху» Валерія Федорчука, який в складі різних клубів провів у всіх турнірах 296 (!) ігор. Обидві команди жваво розпочали поєдинок на «Арені Львів», проте до небезпечних завершальних ударів справа не доходила. При цьому гравці при передачах партнерам часто допускали помилки.

Пройти масовані оборонні редути суперників було складно і в хід пішли дальні завершальні удари. Зокрема, здалеку пробивав Таллес, але м’яч пролетів набагато вище воріт. З іншого боку, після стандарту у виконанні Богданова м’яч влучив у руку захисника, проте арбітр вважав, що все було в рамках правил. Загалом оборонці «Руху» в складних ситуаціях не ризикували, вибиваючи м’яч за межі поля.

На початку другої половини зустрічі господарі поля створили реальний гольовий момент у матчі, коли після передачі Соломона пробивав Таллес, але м’яч низом пролетів поруч зі штангою воріт «Колосу». Згодом Альваренга, виконуючи штрафний удар, пробив повз рамку воріт, а Безбородько з центру штрафного майданчика пробив несильно у руки Паньківу.

А потім прийшла черга і голу, який пощастило забити гостям. Богданов виконав штрафний удар, Слюсар невдало вибив м’яч, який першим встиг добити у ворота Оріховський, котрий свого часу виступав і за «Рух». Для Павла це був 15-й гол в УПЛ. «Жовто-чорні» швидко могли зрівняти рахунок, коли Карабін у воротарському майданчику намагався замкнути передачу партнера і в боротьбі з Богдановим опинився на газоні, але арбітр вважав, що порушення правил не було.

Також мав нагоду відзначитися і неприкритий Притула, який після передачі Соломона пробивав головою, але м’яч пролетів повз ворота. У підсумку «Рух» на своєму полі зазнав 10-ї поразки в УПЛ, в тому числі другу від «Колоса». Завершилася клубна рекордна гольова серія рухівців в УПЛ, яка тривала 9 ігор (13 голів). «Жовто-чорні» пропускають голи у 8-ми матчах поспіль (10 голів), а на своєму полі - впродовж рекордних для клубу 9-ти ігор (13 голів). «Колос» же за Ярослава Вишняка здобув 10-ту перемогу в чемпіонатах, в тому числі другу над «Рухом» у нинішньому сезоні.

Українська Прем'єр-ліга. 17 тур.

«Рух» – «Колос» – 0:1

Оріховський (64)

Дідик (60) – Кравченко (18), Безбородько (35), Болбат (52)

«Рух»: Паньків, Слюбик, Дідик, Лях, Довгий, Роман, Слюсар, Альваренга (Мисик, 68), Карабін (Руніч, 81), Соломон, Таллес (Притула, 68)

«Колос»: Волинець, Ємець, Гончаренко, Чоботенко, Кравченко (Золотов, 76), Богданов (Мілько, 85), Оріховський, Смирний, Болбат, Безбородько (Попов, 89), Ісаєнко (Велетень, 85)

Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)

Стадіон «Арена Львів» (Львів)

РУХ – КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

64’
ГОЛ ! М'яч забив Павло Оріховський (Колос К).
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бразильський гравець Шахтаря зізнався, хто найкращий у збірній України
Футбол | 18 травня 2024, 00:42 7
Бразильський гравець Шахтаря зізнався, хто найкращий у збірній України

Кевін вважає Михайла Мудрика найсильнішим у складі «синьо-жовтих»

Усик проти Ф’юрі – поєдинок 50 на 50. Легендарний бій за абсолюта
Бокс | 18 травня 2024, 20:50 32
Усик проти Ф’юрі – поєдинок 50 на 50. Легендарний бій за абсолюта

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.