Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 березня 2023, 15:00
1021
0

Рух – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Рухівці налаштовані взяти реванш

| Оновлено 12 березня 2023, 15:00
1021
0
Рух – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 12 березня, в заключному матчі 17-го туру «Рух» на «Арені Львів» прийматиме «Колос». Рухівці мають можливість наздогнати за очками квалівців, взявши при цьому реванш за поразку в першому колі.

Рух

ФК «Рух» нещодавно підписав угоду зі стадіоном «Арена Львів», де «жовто-чорні» прийматимуть своїх суперників у другій частині поточного чемпіонату. Гравці «Руху» забивають голи в УПЛ впродовж рекордних для клубу 9-ти ігор – 13 голів. Рухівці пропускають голи в 7-ми матчах поспіль – 9 голів, а на своєму полі – впродовж рекордних для клубу 8-ми ігор: 12 голів. Гольова серія Ярослава Карабіна триває в чемпіонаті три гри – 3 голи. Підопічні Леоніда Кучука до нової зустрічі підійшли з кадровою втратою. Через перебір жовтих карток у складі «Руху» не зможе вийти на поле найкращий бомбардир команди Юрій Климчук.

За словами футболістів, вони хочуть узяти реванш за поразку в першому колі, коли рухівці поступилися в Ковалівці з рахунком 0:2. Тож зараз ретельно вивчають суперника, розбирають його сильні та слабкі якості та налаштовуються на серйозну гру. Олексій Довгий, наприклад, зазначив: «На нас очікує сильна та досвідчена команда. Вона вже давно грає одним складом, там тільки точково людей підбирають. Тому всі думки тільки про недільний поєдинок»

Колос

Для «Колоса» це вже четверта поспіль гостьова гра в чемпіонаті. У попередніх двох виїзних матчах чемпіонату «Колос» здобув лише одно очко. У минулому турі ковалівці зустрічалися з «Кривбасом» та програли з рахунком 0:1, пропустивши єдиний гол у середині другої половини зустрічі.

Тренерський штаб ковалівського клубу задіяв з початку чемпіонату лише 23 гравці, що свідчить про стабільність складу. Наприклад, воротар Євген Волинець брав участь у всіх матчах нинішнього сезону. «Колос» за Ярослава Вишняка може здобути 10-ту перемогу в УПЛ.

Статистика зустрічей

Рухівці провели наразі 4 матчі в УПЛ з ковалівцями: перемога, нічия та дві поразки. На полі ж «Руху» суперники зустрічалися лише один раз, коли 20 вересня 2020 року «Колос» зумів повернутися додому з перемогою з рахунком 2:1. Тоді в ковалівців дубль оформив Євген Морозко, а у «жовто-чорних» відзначився Ростислав Русин.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Омельченка (Слов’янськ), який провів 22 гри в УПЛ. Раніше «Рух» за Омельченка відіграв три матчі в чемпіонатах, в тому числі дві саме з «Колосом»: перемога та поразка (у матчі першого кола). «Колос» же при цьому арбітрі загалом провів вже 7 ігор в УПЛ: дві перемоги та п’ять поразок.

Прогноз на протистояння

«Рух» після перемоги над «Металістом» намагатиметься очок не втрачати і у першій офіційній домашній грі року. Вважаємо, що «жовто-чорні» зможуть здобути мінімальну перемогу.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Паньків, Веремієнко, Лях, Дідик, Мисик, Сапуга, Таллес, Слюсар, Соломон, Карабін, Альваренга.

«Колос»: Волинець, Ємець, Гончаренко, Чоботенко, Кравченко, Богданов, Оріховський, Болбат, Смирний, Безбородько, Лисенко

Parimatch
  • 2.65
  • 3.30
  • 2.70
Зробити ставку Зробити ставку
Melbet
  • 2.64
  • 3.28
  • 2.69
Зробити ставку Зробити ставку

12 березня, неділя

«Рух» – «Колос»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 15:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
РУХ – КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.