Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 березня 2023, 14:06
877
1

Роман Григорчук: «В принципі, команда виглядала непогано»

Наставник «Чорноморця» – про матч із «Металістом 1925»

| Оновлено 12 березня 2023, 14:06
877
1
Роман Григорчук: «В принципі, команда виглядала непогано»
ФК Чорноморець. Роман Григорчук

Головний тренер українського футбольного клубу «Чорноморець» Роман Григорчук прокоментував нічийний результат у матчі 17-го туру чемпіонату України з футболу проти «Металіста 1925»:

«Ми приймаємо результат таким, яким він є, для нас він негативний, але ми його приймаємо, бо в футболі буває по-різному.

По грі ми могли розраховувати й на три очки, але ще раз повторюю, ми приймаємо результат як закономірність, тут нічого не поробиш. Більше й сказати нічого.

Ми десь допустили помилки не чисто в обороні, а при переході з атаки, через те виникли небезпечні моменти біля наших воріт, але в цілому команда грала так, що мені не хотілось нічого міняти.

В кінці, звичайно, коли мало часу залишалося, необхідна якась свіжість. Ми зробили ці заміни не через те, що мали до когось претензії, зовсім ні. В принципі команда виглядала непогано.

Сьогодні ми грали в тому стилі, до якого прагнемо, не було аж занадто багато яскравих атак, гольових моментів, але декілька були такі, які можна назвати, як говорять, з великого футболу, досить серйозні атакувальні дії».

Поєдинок 17-го туру УПЛ «Чорноморець» – «Металіст 1925» завершився з рахунком 1:1.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Белогубко
определись составом --хватит нам этих Штогриных-Гладких--почему Брагару играет в защите --сидит на лавке Авагимян -Войтиховский -Гай нападаюший --не можешь сваливай пока от тебя толку нет --уступи место Антонову-Гаю они по моложе