Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 березня 2023, 20:13
1889
2

Швидкий обмін голами в дебюті. Чорноморець і Металіст 1925 поділили очки

Одеська команда не зуміла продовжити переможну серію, харків'яни трохи реабілітувалися за 0:7

| Оновлено 11 березня 2023, 20:13
1889
2
Швидкий обмін голами в дебюті. Чорноморець і Металіст 1925 поділили очки
УПЛ

Весняну частину чемпіонату команди розпочали по-різному. «Чорноморець» впевнено виграв у «Вереса», а «Металіст 1925» був знищений донецьким «Шахтарем» з рахунком 0:7. В цьому матчі команди мали б відповідно розвинути успіх або змити ганьбу.

З пероналій хочеться відзначити вихід в основі Алефіренка, який забив в попередній грі, а також Вачіберадзе, який має досвід виступів якраз у складі «Чорноморця». Також навіть в запасі не було харківського воротаря Сидоренка - за офіційною інформацією, захворів.

Якраз двоє перших, згаданих вище, стали героями першої половини гри в своїх командах. Спершу Алефіренко вдало замкнув перед порожніми воротами простріл Бадібанги справа. Голу передувала справді непогана комбінація у виконанні одеситів. А через хвилин десять відповів Вачіберадзе - там теж була непогана атака, але забити було набагато складніше. Проте Бека справився - його обвідний удар з правого кута штрафного під дальню штангу чимось нагадав гол француза Грізманна збірній України навесні 2021 року у відборі на минулий чемпіонат світу.

УПЛ

Між цими моментами міг забивати ще і Юсов (тоді, мабуть, голу Вачіберадзе не було б), але, замикаючи навіс, влучив у штангу.

Невелике затишшя сколихнулося в останню п'ятнадцятихвилинку тайму. Спершу Алефіренко головою завершував вибігання на Мозіля - кіпер врятував, Бичек на самоті не зумів обробити нормально м'яч перед Непогодовим, Васильєв стрельнув поруч з дев'яткою здалеку і знову Бичек не зумів замкнути перед порожніми воротами простріл Жичикова - не встиг.

Але момент Юсова був найбільш вбивчим. Замість удару по порожніх воротах з метра форвард умудрився пробити собі в руку, від якої м'яч таки залетів у сітку, проте лайнсмен не спав.

УПЛ

А тайм другий вийшов контрастним до першої половини. Багато боротьби, обрізок, втома наклалася - футбол перед перервою був набагато цікавішим. Можна згадати хіба напівмоменти Брагару і Русина, але вони виникали після або обрізок, або спроб індивідувально загострити гру.

Почали з'являтися і жовті картки, щоправда, всіх їх отримали харків'яни. З цікавих моментів вийшло побачити хіба перешкоджання вкинути аут супернику Ременюком. Самі розумієте, на безриб'ї і таке риба.

УПЛ

Арбітр додав чотири хвилини, більшу активність зобразив «Чорноморець», якому і треба більше очок, але забити не вдалося. Фінальний свисток Олександра Солов'яна зафіксував рахунок 1:1.

В наступному турі команди поїдуть в гості до «Інгульця» і «Ворскли» відповідно.

Українська Прем'єр-ліга. 17 тур.

«Чорноморець» - «Металіст 1925» - 1:1.

Алефіренко, 8 - Вачіберадзе, 19.

Жичиков, 57, Вачіберадзе, 62, Курило, 73, Ременюк, 90, Мартинюк, 90+4.

«Чорноморець»: Непогодов - Путря, Гучек, Салюк, Брагару - Васильєв - Бадібанга (Штогрін, 86), Демченко, Алефіренко, Кузик (Політило, 86) - Юсов (Гладкий, 83).

«Металіст 1925»: Мозіль - Жичиков, Безуглий, Курило, Шершень - Мартинюк - Русин (Капінус, 87), Габелок, Вачіберадзе (Островський, 87), Дмитренко (Ременюк, 73) - Бичек (Чирук, 66).

Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ).

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).

ЧОРНОМОРЕЦЬ - МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

19’
ГОЛ ! М'яч забив Бека Вачіберадзе (Металіст 1925).
9’
ГОЛ ! М'яч забив Даниїл Алефіренко (Чорноморець).
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Белогубко
1-1 это проигрыш ГРИ--стоит смотрит не руководит игрой -не может определиться составом--замены поздние и не какие