Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 березня 2023, 13:13
13309
64

Дніпро-1 – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Центральний матч 17 туру відбудеться в Ужгороді

| Оновлено 12 березня 2023, 13:13
13309
64
Дніпро-1 – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У центральному поєдинку 17 туру Української Прем'єр-ліги зустрінуться «Дніпро-1» та «Динамо». Обидві команди після поновлення чемпіонату втратили очки. Але якщо кияни покірно поступилися одному з аутсайдерів турніру, то підопічні Олександра Кучера втратили перемогу в протистоянні з непростим суперником.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Дніпро-1

Після закінчення зимової паузи дніпряни провели вже три зустрічі, які навряд чи викликали позитивні емоції у шанувальників спортклубівців. У Лізі конференцій непереборним бар'єром для команди Олександра Кучера став кіпрський АЕК, який минулого літа залишив «Дніпро-1» за бортом Ліги Європи. Втратою очок для дніпрян завершився матч 16-го туру української першості в Олександрії. Зустріч суперників знову переривала повітряна тривога (нагадаємо, поєдинок першого кола між «Дніпром-1» та «Олександрією» так і не був дограний через масований обстріл України рашистами), а у кінцівці господарі поля вирвали нічию (2:2). Такий результат спортклубівців дозволив «Шахтарю» за очками наздогнати нещодавнього лідера Прем'єр-ліги. Втім, осічка на КСК «Ніка» не позбавляє «Дніпро-1» статусу претендента на чемпіонство.

Позитивною новиною для дніпрян стало повернення в гру Артема Довбика, який пропустив матч-відповідь з АЕКом через пошкодження. Форвард в Олександрії відзначився результативним ударом, закріпивши свою позицію лідера бомбардирських перегонів чемпіонату. А ось Сарапій пропустить майбутню зустріч із «Динамо»: захисник отримав «зайву» жовту картку. Не зможе дебютувати у складі «Дніпра-1» Рональд Матарріта. Костариканський захисник в Іспанії відновлювався після пошкодження і, можливо, вже наступного туру буде готовий допомогти спортклубівцям.

Динамо

В осінній частині сезону кияни демонстрували вкрай нестабільні результати, але пішли на зимову перерву із дев'ятиматчевою безпрограшною серією у чемпіонаті. І хто б міг подумати, що вже у першому протистоянні 2023 року цей серіал перерветься. Суперник, який чекав на «біло-синіх» у 16 турі, навряд чи викликав побоювання у вболівальників київського клубу, адже «Інгулець» перебуває на дні турнірної таблиці і раніше ніколи не обігравав «Динамо». Але це сталося: петрівці забили два голи у першому таймі та втримали переможний результат. «Біло-сині» лише вдруге в історії чемпіонатів України програли у першому матчі після зимової перерви. Раніше таке сталося 1998 року, коли київський клуб у Львові програв «Карпатам» (1:2).

У попередньому турі у складі киян дебютували Максим Дячук та Назар Волошин, які повернулися з оренди в «Олександрії» та «Кривбасі» відповідно. У «Динамо» залишається проблема з воротарською позицією. Георгій Бущан та Денис Бойко займаються за індивідуальною програмою і поки що не готові повернутися до гри. З «Інгульцем» не міг допомогти своїм партнерам Владислав Супряга, який потрапив у ДТП. Втім, цілком можливо, що форвард у поєдинку проти «Дніпра-1» отримає черговий шанс проявити себе. Як і Ерік Рамірес, який спостерігав за поразкою від «червоно-жовтих» з лави запасних.

Статистика зустрічей

В Українській Прем'єр-лізі суперники провели шість очних дуелей. Кияни здобули чотири перемоги, дніпряни двічі обігравали «біло-синіх». Минулого року спортклубівці завдали болючої поразки «Динамо», обігравши київський клуб з рахунком 3:0. Наприкінці першого тайму результативним ударом відзначився Сарапій, а у другому таймі перевагу своєї команди закріпили Піхальонок та Рубчинський.

Прогноз на протистояння

Після осічок у минулому турі обидві команди налаштовуватимуться на максимальний результат. На нас чекає «матч за 6 очок», не інакше. А в таких ситуаціях, коли суперникам вкрай потрібні залікові бали, часто трапляються нічийні результати. Тому спрогнозуємо нічию і у майбутньому протистоянні.

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Валеф, Амаш, Логінов, Сваток, Хайнер, Бабенко, Рубчинський, Бланко, Піхальонок, Гуцуляк, Довбик

«Динамо»: Нещерет, Вівчаренко, Попов, Сирота, Караваєв, Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Н.Волошин, Кабаєв, Ванат

Parimatch
  • 2.85
  • 3.45
  • 2.41
Зробити ставку Зробити ставку
Melbet
  • 2.85
  • 3.42
  • 2.43
Зробити ставку Зробити ставку

12 березня, неділя

«Дніпро-1» – «Динамо»
Ужгород. Стадіон «Авангард». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
ДНІПРО-1 ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:0
Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги
Хокей | 27 квітня 2024, 21:52 21
ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги

Україна спокійно обіграла Естонію

Забарний очолив цікавий європейський рейтинг у категорії до 21 року
Футбол | 28 квітня 2024, 12:05 12
Забарний очолив цікавий європейський рейтинг у категорії до 21 року

Український захисник «Борнмута» не пропустив жодної хвилини в цьому сезоні АПЛ

Коментарі 64
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Бензар Євген
Вчитеся, хлопці, бути вдячними тим, хто робить з гівна кулю для вашого любимого клубу! Кажу це , як фан Шахти з дитинства! Пан Луче заслуговує на Повагу за своє щире ставлення до своїх обов'язків і своє роботи! Він за здобутими титулами у Європі поступається тільки Серу Алексу Фергюсону! Не пишіть зайве на Мірчу Михайловича попусту!
Maks Maks
Закомплексовані донецькі з шостої ранку неділі охороняють гілку Дніпра-1 та Динамо Київ. Як то кажуть "комплекси і бояришніком не пропьєш" 
SportsMan
Центральный матч чемпионата. Днепровское дерби!
Печально только, что большинство из возможных результатов поможет выскочкам, в которых сейчас не будем тыкать пальцем. Но поможет ненадолго.
witcher_rr
Ха,автор статі взагалі в курсі,що Логінов вже грає в іншому клубі?
aleks8-48
А Логинова,видать,Александрия отпустит на этот матч? Уже даже не удивляет небрежность с какой дают прогнозы на этом сайте.
avk2307
Будет интересно. Никто не хочет проиграть. 
Но внешние силы постараются сделать максимально для дискредитации обеих команд.
Выталкиватель парашутистов
Перед арбитрами этого матча стоит очень не легкая задача - обеспечить ничейный результат, или , на худой конец - поражение Днепра,тогда шахтеры будут чувствовать себя более комфортно в чемпионате. Катю ставить нельзя на такие игры, интеллекта у нее не просматривается, может завалить эту операцию по отбору очков у команд.  А в итоге - наш чемпионат превращается в настоящее болото с коррумпированными жабами и гадюками...
simon andre
Удачи сегодня Кривбас и Днепр минус один . Этим командам победы нужнее.
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Maks Maks
Донецьке "рускагаварящєє" лайно стікається все більше і більше) Добре, що вас вже небагато залишилось...
Умник
Интересно какой состав будет у Динамо.?
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
axylinam
Динамо сегодня не проиграет, Днепр явно слабенький на данный момент
Fred14
Ладно кротов возит Фейеноорд .для такого состава слабого как у шахтера это равно Баварии .Но Динамо уже Ингулец возит.ниже падать некуда 
Перец
Сьогодні Монзуль не судить, для Динамо є шанс
Fred14
Рыги опзжшники эти запрещённые сектанты русских близнецы .Сурки Ахметовы это копии украинофобов .Ждали год назад россию .А тут такой облом .Ещё война закончится придут военные с фронтов. Вот где разборки начнутся настоящие 
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
OPP
Матч тура?После поражения от Ингульца ,игры с командами уровня Ингульца будут матчи тура для Динамо
  
Fred14
Да ничего не выйдет евреев медведчука и Суркисов .Киев не отдадут .Пусть казятся русские