Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 березня 2023, 17:00
2343
2

Лестер – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи поверне місце у стартовому складі Михайло Мудрик?

| Оновлено 11 березня 2023, 17:00
2343
2
Лестер – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 11 березня, у Лестері на стадіоні «Кінг Павер» відбудеться матч двадцять сьомого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Лестер» та лондонський «Челсі». Стартовий свисток рефері Андре Маррінера з Бірмінгема прозвучить о 17:00 за київським часом.

Лестер


Результати команди з Лестершира в поточному сезоні не особливо хвилюватимуть уболівальників команди рівно доти, доки вона не опиниться серед претендентів на виліт. Утім, без достатнього фінансування навіть такий поворот подій нікого не здивував би, тоді як той факт, що головний тренер «лис» Брендан Роджерс залишився на своїй посаді, на початку сезону здавався справді несподіваним. І оскільки особливого тиску на колишніх чемпіонів Англії наразі немає, вони дозволяють собі грати виключно зі спортивним азартом. Цікаво, але навіть за такого розкладу команда примудряється випереджати лондонський «Вест Хем» за здобутими очками, хоча «молотобійці» за дві останні трансферні кампанії витратили чи не річний бюджет «Лестера».

Звичайно, особливих радощів від чотирьох поразок поспіль у п'яти останніх матчах фанати команди Роджерса не мають. У них були певні сподівання на просування в Кубку Англії в якості заохочувального призу, але якщо навіть «Блекберн» із Чемпіоншипу може обіграти «лис» у їхній поточній формі (1:0), то особливо не варто розриватись поміж будь-якими турнірами, окрім чемпіонату. Тяжкий календар «Лестера» продовжиться матчем проти «Челсі», хоча газон «Кінг Павера» ще не відійшов до кінця від посушливого футболу місцевого клубу проти «Арсенала» (0:1), а сама команда все ще переживає поразки від «Манчестер Юнайтед» (0:3) та «Саутгемптона» (0:1). Проте вже незабаром суперники для футболістів Роджерса стануть простішими, а календар – більш урівноваженим. Особливо втрачати нічого, та й за чергову невдачу з Роджерса точно ніхто не спитає.

Челсі


Лондонський «Челсі» витратив непристойно багато грошей під час зимової трансферної кампанії, зокрема – на придбання українського нападника Михайла Мудрика, але з моменту його прибуття на базу клубу не міг виграти в шести матчах поспіль. До цієї низки невдалих результатів потрапила й перша гра проти дортмундської «Боруссії» на виїзді (0:1), після якої фанати «синіх» хапалися за голову з острахом від потенційного вильоту з Ліги чемпіонів УЄФА. Однак посеред цього тижня трапилося справжнє диво на «Стемфорд Бридж», і домашня команда не просто зуміла обіграти німецького суперника, але ще й забила у його ворота два м'ячі (2:0), чого з нею не траплялося з 27 грудня минулого року.

Нескладно здогадатись, що невдалий старт виступів у новій команді унеможливив участь Мудрика в тій грі. Однак сил «пенсіонери» витратили достатньо для того, щоб Михайло міг розраховувати на місце на полі у зустрічі, на що прозоро натякнув Грем Поттер на прес-конференції перед матчем. До речі, ставлення до наставника з боку місцевої публіки почало схилятись у позитивний бік після успіху на міжнародній арені та перемоги над «Лідсом» у чемпіонаті (1:0). Важливо також і те, що обидві ці ігри були домашніми, але тепер «Челсі» просто зобов'язаний добре зіграти на виїзді, бо вже десять матчів поспіль не просто не може перемогти за межами рідної арени, а й вражав ворота суперників лише в чотирьох випадках.

Орієнтовні склади


«Лестер»: Ворд – Кастань, Фас, Суттар, Перейра – Меддісон, Дьюсбері-Голл, Ндіді, Тете – Іхеаначо, Дака.

«Челсі»: Аррісабалага – Фофана, Кулібалі, Бадьяшиль – Чілвелл, Фернандес, Ковачич, Лофтус-Чік – Мудрик, Гаверц, Фелікс.

Не зіграють: Бертран, Джастін, Крістіансен, Тілеманс – Аспілікуета, Маунт, Броя, Джеймс, Канте, Менді, Сілва.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому двобої на нас очікує футбол на рівних. Нашою ставкою буде позиція – «Челсі» не програє і ТМ 3.5 з коефіцієнтом 1.74.

11 березня, субота

«Лестер» – «Челсі»
Лестер. «Кінг Павер». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Андре Маррінер (Бірмінгем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 0:1
Parimatch
  • 3.70
  • 3.50
  • 2.07
Сделать ставку Зробити ставку
Melbet
  • 3.60
  • 3.70
  • 2.20
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди
Футбол | 19 квітня 2024, 14:23 12
Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди

Скандал за участі Олександра Шевченка та Євгенії Сагайдак отримав продовження

Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії
Футбол | 18 квітня 2024, 21:20 1
Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії

Рустам Худжамов висловився про останні успіхи кіпера збірної України

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kaftan
Я думаю, що літом мають продатись багато футболістів і треба щоб вони грали. А мішу тримають, на слідуючий сезон
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил