Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Баварія
08.03.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:0 2 : 0
Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 березня 2023, 22:00
12201
18

Баварія – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Як стримати Кіліана Мбаппе?

| Оновлено 08 березня 2023, 22:00
12201
18
Баварія – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 8 березня, у Мюнхені на стадіоні «Альянц Арена» відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють мюнхенська «Баварія» та французький «Парі Сен-Жермен». Стартовий свисток італійського рефері Даніеле Орсато прозвучить о 22:00 за київським часом.

Баварія


Мюнхенська «Баварія» в поточній кампанії не може забезпечити собі той ступінь упевненості, який має бути притаманний команді, що перемогла в десяти останніх розіграшах національної першості. На сьогоднішній день лідерство в чемпіонських перегонах німецької Бундесліги «Рекордмайстеру» доводиться ділити з дортмундською «Боруссією», і вкрай символічно при цьому, що головні матчі Ліги чемпіонів посеред цього тижня також проходитимуть за участю цих команд. Окрім цього, і «червона машина», і «бджоли» виграли свої перші зустрічі майже місяць тому з однаковим рахунком – 1:0, який не дає особливих приводів для того, щоб розслаблятися перед матчами-відповідями.

Тим паче, що «Баварія» нині далеко не безгрішна. Головного тренера мюнхенців Юліана Нагельсманна вважають головним ворогом для самого себе й команди, оскільки беззаперечний геній тренерського цеху схильний до таких тактичних рішень, які можуть шкодити його ж колективу. Флагман німецького футболу таким чином не зміг обіграти на початку року РБ «Лейпциг» (1:1), а відразу після перемоги в Парижі поступився менхенгладбахській «Боруссії» (2:3). Додати сюди ще пару нічийних наслідків ігор проти «Майнца» та «Айнтрахта», і в результаті виходять ті самі горезвісні проблеми в чемпіонаті, а разом з ними неподалік чимчикує й невпевненість на міжнародній арені. Нехай її й не дуже було помітно на груповому етапі в квартеті з «Інтером», «Барселоною» та «Вікторією» Пльзень.

ПСЖ


До першого матчу Ліги чемпіонів після зимової паузи французький «Парі Сен-Жермен» підходив із двома глобальними проблемами. Команда Крістофа Галтьє до цього програла два матчі прямим конкурентам у чемпіонських перегонах – «Марселю» (1:2) та «Монако» (1:3), нехай і зустріч проти «провансальців» мала кубковий характер. А другою бідою «червоно-синіх» були наслідки травми Кіліана Мбаппе, через які форвард світового класу змушений був допомагати команди лише від середини другого тайму. Однак, коли з новоявленого найкращого бомбардира в історії клубу випустили на футбольне поле, «Баварія» дивом уникла серйозних проблем, хоча у її воротах і побували кілька м'ячів із порушенням правил з боку господарів тієї зустрічі.

Перед матчем-відповіддю в Мюнхені жоден із цих двох моментів на ПСЖ більше не чинитиме тиск. Мбаппе в грі і продовжує збирати індивідуальні нагороди до своєї колекції. Ліонель Мессі також у повному порядку. До кінця сезону вилетів Неймар, щоправда, але останні матчі проти «Лілля» (4:3), «Марселя» (3:0) та «Нанта» (4:2) показали, що парижани почуваються непогано й без бразильця. Поступово повертається довіра й до Галтьє, якого гаряча французька публіка вже готова була списати з рахунків після серії невдач. Однак ключовим показником для наставника все одно буде результат майбутньої дуелі, і в разі чергової невдалої європейської пригоди дії керівництва можуть бути блискавичними.

Передмова


Головний тренер «Баварії» Юліан НАГЕЛЬСМАНН: «Ми не можемо дозволити собі входити в гру надто довго. Одне із завдань на цей матч – не давати супернику надто багато простору перед лінією нашої оборони. Також треба буде обрізати шляхи доставки м'яча на Мессі.

У ПСЖ є фірмовий стиль і зрозуміла манера, що можна використовувати в своїх цілях, але вони також здатні зловити тебе на контратаці, якщо припускатись помилок».

Головний тренер ПСЖ Крістоф ГАЛТЬЄ: «Звичайно, ми розчаровані результатом першого матчу. Але ми знали, що після першого поєдинку ніхто не вийде до наступного раунду та не вилетить.

У нас були непогані 25 хвилин – ми налагодили командну гру й перевершували суперника на цьому відтинку».

Орієнтовні склади


«Баварія»: Зоммер – де Лігт, Упамекано, Станішич – Девіс, Горецка, Кімміх, Коман – Мусіала, Сане – Шупо-Мотінг.

ПСЖ: Доннарумма – Рамос, Маркіньос, Данило – Мендеш, Вітінья, Верратті, Руїс, Хакімі – Мбаппе, Мессі.

Не зіграють: Ернандес, Ноєр, Павар, Мазрауї – Кімпембе, Неймар, Мукіеле, Саншеш.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі гості зможуть зачепитися за результат, але не факт, що цього вистачить. Нашою ставкою буде позиція – ПСЖ не програє з коефіцієнтом 2.03.

8 березня, середа

«Баварія» – ПСЖ (перший матч – 1:0)
Мюнхен. «Альянц Арена». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Даніеле Орсато (Чіо, Італія)
БАВАРІЯ – ПСЖ. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua – 2:2
Parimatch
  • 1.84
  • 4.50
  • 3.70
Сделать ставку Зробити ставку
Melbet
  • 1.80
  • 4.35
  • 3.85
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 28
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому
Футбол | 03 травня 2024, 00:06 4
Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владислав Антонов
Перемога ПСЖ з форою -1,5.
Мессі та Мбаппе накидають купу голів далеко не найнадійнішому захисту Баварії. А рахунок буде 1:3 чи 2:4.
Gargantua
ожидаю что ПСЖ раскроется и будет больно
yuriy_kent
Не так буду вболівати за Баварію, як проти Псж. 
Gargantua
Бавария ТБ 2.5 за 2.55
Сергій Вихрист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Remark
Продолжаем рубрику "пальцем в небо"))) На этот раз я кроме прогноза, что Бавария забьет и вангонуть ничего не могу) Плюс, судя ко кофам, то и ничейного результата быть НЕ должно.
Я лично за Баварию, а не за денежный мешок.
Voxa Hvedyk
Баварія
Fred14
Конечно понятно что Бавария и Барселона это разный уровень и регулярно Бавария обыгрывает барсу 3 0 или 2 0 независимо дома или в гостях .Но Барселона Бавария 2 8 в 2020 м году это было феноменально .Причем ещё массу моментов упустили 
Умник
За Баварию.
Fred14
В первом матче Бавария уничтожила ПСЖ.
Фанькин кот
Мой прогноз - Месси и Мбаппе в этом матче сделают результат. 1-3, возможно дополнительное время.
Сергей Долина
Результат буде 1:3, на користь ПСЖ! Мінімум по 1 м'ячу заб'ють Мессі і Мбапе.
Maksimka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил