Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 березня 2023, 18:16
2628
8

Битва аутсайдерів. Львів з мінімальним рахунком обіграв Минай

Львів'яни знову завдали поразки закарпатцям у чемпіонаті

| Оновлено 06 березня 2023, 18:16
2628
8
Битва аутсайдерів. Львів з мінімальним рахунком обіграв Минай
УПЛ

З тих гравців, які виступали в першій частині чемпіонату за «Львів», у стартовому складі залишився лише один Грисьо. Тож в складі містян дебютувало 10 (!) новачків, в тому числі 5 легіонерів, для яких це були і загалом дебютні матчі в УПЛ. Головний тренер «Минаю» Володимир Шаран після недавньої поразки у перенесеному матчі від «Шахтаря» зробив декілька змін у стартовому складі. Замість Воробчака, Рогозинського і Байдала на поле вийшли Мельник та два новачки минайців – Булеза, який виступав за юнаків «Шахтаря», та Петько з «Чорноморця».

Обидві команди активно розпочали поєдинок сусідів з нижньої частини турнірної таблиці. Було багато боротьби за м’яч і небезпечних моментів біля обох воріт не виникало. Перший удар по воротах нанесли господарі поля, коли після розіграшу кутового Дитятьєв пробивав головою, але м’яч пролетів вище воріт. Гості ж мали нагоду відкрити рахунок після дальнього удару Вишневського, який відчула на собі поперечина воріт «Львова».

Минайці надалі активно шукали шляхи взяття воріт суперників і після метушні та серії рикошетів у штрафному «Львова» заключний удар наносив Булеза, але і йому бракувало влучності. Також не виявився прицільним удар Твердохліба, коли Рибка без проблем заволодів м’ячем. Напруга на полі наростала і арбітру довелось показувати жовті картки не лише гравцям, а й головному тренеру гостей Шарану.

Під час перерви відбулася лише одна заміна, коли Богунов після виступів за «Діназ» повернувся до «Львова». Вже у дебюті другої половини зустрічі «Минай» мав чудову нагоду відкрити рахунок, але Петько з лінії воротарського майданчика пробив вище воріт. Гра на деякий час знову змістилася в центральну частину поля і футболісти обох команд часто помилялися при передачах партнерам.

Хапається за голову і Твердохліб, який після передачі Рогозинського у воротарському майданчику пробив головою впритул зі штангою. І як це часто буває у футболі, згодом суперники свого шансу не втратили. «Джокер» львівського клубу Ременяк, прийнявши м’яч від партнера, дальнім красивим ударом пробив повз Бандуру. Для Ременяка це другий гол у нинішньому чемпіонаті і знову після виходу на заміну. Так завершилася безгольова серія підопічних Олега Дулуба в УПЛ, яка тривала 405 хвилин.

Заключний відрізок часу пройшов в обопільних атаках. Гості намагалися уникнути поразки, проте «розмочити» ворота Рибки так і не зуміли. В підсумку перервалася домашня клубна рекордна пропускна серія «Львова», що продовжувалася 11 ігор – 21 гол. Після цього поєдинку збереглася традиція в історії зустрічей сьогоднішніх суперників: у всіх п’яти матчах в УПЛ «Львів» здобув перемоги над «Минаєм».

Українська Прем'єр-ліга. 16 тур.

«Львів» – «Минай» – 1:0

Ременяк (77)

Есеола (54) – Мельник (41), Гончар (65), Петько (78)

«Львів»: Рибка, Дитятьєв (Никитюк, 53), Ґабріель, Траоре, Кузик, Ґільєрме (Богунов, 46), Алібеков, Антоніо (Мильченко, 69), Бєляєв, Грисьо (Есеола, 53), Свржняк (Ременяк, 64)

«Минай»: Бандура, Гончар (Голуб, 84), Мельник, Нємчанінов, Булеза, Горін (Кравчук, 80), Вітенчук (Паламар, 84), Твердохліб, Гечев (Рогозинський, 72), Вишневський, Петько (Шишка, 80)

Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)

Стадіон «СКІФ» (Львів)

ЛЬВІВ – МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

77’
ГОЛ ! М'яч забив Артур Ременяк (Львів).
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 01:29 1
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Костюк з нового тижня дебютує в топ-20 світового рейтингу
Теніс | 02 травня 2024, 18:53 3
Костюк з нового тижня дебютує в топ-20 світового рейтингу

Марта невдало виступила в Мадриді, але конкурентки в рейтингу були не набагато кращими

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vruthiy-112
Молодці, вітаю.!!!
Michael Savchyn
Минай може сміливо сказати: "Минай і прощай УПЛ!"
PFCLviv
Молодці!  Відчувається ще незіграність, команда повністю нова. Зараз головне результат максимальний! Молодці!
Remark
Сити немного не повезло сегодня. По игре проигрывать не должны были.
Октавий Фландрийский
Я думал, что этот неуч Дердо уже на пенсии, а он еще мучает народ на поле... После его похождений в Петрово и интервью Поворознюка, судьи прячут свисток и тихо утопляются, так нет, продолжает и дальше издеваться над футболом... Крыша хорошая есть в УАФ, что-ли...
Zanregent
претендентов на вылет 10
Фанькин кот
А где это синемордый львовский "фекал" потерялся, почему не радуется успеху своей команды?
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил