Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 березня 2023, 13:00
1691
2

Львів – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Як проявлять себе численні новачки «Львова»?

| Оновлено 06 березня 2023, 13:00
1691
2
Львів – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У понеділок, 6 березня, в заключному матчі 16-го туру аутсайдери чемпіонату зі «Львова» прийматимуть «Минай». Це буде вже п’ята зустріч суперників в УПЛ, а в попередніх іграх львівська команда лише перемагала.

Львів

Під час зимової перерви в чемпіонаті тренерський штаб «Львова» на чолі з Олегом Дулубом суттєво оновив свій кадровий потенціал. Керівництво «містян» підписало контракти з 14-ма (!) футболістами. Це Олександр Рибка, Валерій Юрчук, Олексій Дитятьєв, Ахмед Алібеков, Олександр Бєляєв, Ярослав Богунов, Денис Кузик, Адерінсола Хабіб Есеола, Івіян Свржняк, Леонардо Антоніо, Оула Абасс Траоре, Іґор Габріель, Муріло та Гільєрме. Останнім новачком «Львова» став 21-річний бразильський півзахисник Гільєрме, який перейшов з клубу «Жил Вісенте».

Завдання «Львова», який замикає турнірну таблицю чемпіонату, просте – зберегти прописку в УПЛ, а з літа будуватимуться вже інші плани. Новим капітаном команди став досвідчений воротар Рибка. До битви з «Минаєм» підопічні Олега Дулуба підійшли з домашнім пропускним клубним рекордним серіалом, який триває 11 ігор – 21 гол. Поточна програшна серія «містян» продовжується в чемпіонаті 3 гри, а безгольова – 328 хвилин.

Минай

«Минай», на відміну від «Львова», проведе вже другу офіційну гру у році і також у Львові. У минулий вівторок підопічні Володимира Шарана у перенесеній грі програли «Шахтарю» з рахунком 1:4. Гравці «Минаю» ще з 25 вересня більше одного голу за матч в чемпіонаті не забивають. Для минайців це буде вже 60-й матч в УПЛ.

Склад «Минаю» під час паузи в УПЛ також змінився. Серед новачків минайців виділимо Михайла Шишку, який в першій частині сезону виступав саме за «Львів». Нещодавно ряди «Минаю» поповнив і 19-річний захисник Андрій Булеза, який належить «Шахтарю» і виступатиме у закарпатському клубі на правах оренди.

Статистика зустрічей

«Містяни» в усіх попередніх 4-х зустрічах в УПЛ з минайцями лише перемагали. Попередній домашній матч «Львова» з «Минаєм» відбувся ще 21 квітня 2021 року і завершився з рахунком 1:0. Переможний гол забив Олексій Довгий. З таким же рахунком львівська команда перемогла закарпатську і в матчі першого кола поточного чемпіонату. Тоді в компенсований час перемогу «Львову» приніс влучний удар Олександра Васильєва.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Дерда (Чорноморськ), який провів 136 ігор в УПЛ. Раніше «Львів» за Дерда відіграв вісім матчів в чемпіонатах, здобувши чотири перемоги, двічі зігравши внічию та двічі поступившись суперникам. «Минай» же за цього арбітра проведе лише другу гру в УПЛ, а перша була саме зі «Львовом», якому минайці 13 лютого 2021 року вдома програли з рахунком 1:2.

Прогноз на протистояння

«Львів», враховуючи його турнірне становище, намагатиметься очок не втрачати. Нашим прогнозом буде мінімальна перемога львівського клубу.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Рибка, Ігор Габріель, Кузик, Дитятьєв, Булеза, Мильченко, Бєляєв, Богунов, Грисьо, Есеола, Бугай.

«Минай»: Бандура, Гончар, Горін, Нємчанінов, Рогозинський, Гечев, Вітенчук, Воробчак, Байдал, Твердохліб, Вишневський.

Parimatch
  • 2.55
  • 3.25
  • 2.80
Зробити ставку Зробити ставку
Melbet
  • 2.55
  • 3.25
  • 2.80
Зробити ставку Зробити ставку

6 березня, понеділок

«Львів» – «Минай»
Львів. Стадіон «СКІФ». 13:00
Пряма ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports+
ЛЬВІВ – МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
тут ТМ 2.5 в битве титанов