Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Бенфіка
07.03.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:0 5 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 березня 2023, 22:09
3132
3

Бенфіка – Брюгге. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 7 березня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 07 березня 2023, 22:09
3132
3
Бенфіка – Брюгге. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

7 березня на «Ештадіу да Луш» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Бенфіка» зустрінеться з «Брюгге». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Бенфіка

Команда минулого сезону була лише 3-ою у Прімейрі. Тож не дивно, що влітку тут з'явився новий наставник, Рогер Шмідт. І той швидко та якісно перетворив орлів. За великим рахунком вже практично немає сумнівів, що португальське золото повернеться клубу - вперше з 2019-го року. Але примітно, що навіть минулого сезону вдалося завоювати путівку в плей-оф Ліги чемпіонів - причому вигравши суперечку за це у самої Барселони. Минулої осені португальці змогли повторити успіх, більш того, виявилися першими у квартеті з ПСЖ та Ювентусом. Ну, на такому тлі не дивує, що Бенфіка не відчула якихось особливих проблем у лютому у Бельгії. Фактично поєдинок у відповідь перетворився на формальність. Але є нагода порадувати ще раз своїх уболівальників.

Брюгге

Клуб останніми роками повернув собі статус безумовного №1 у своїй країні. Навіть минулого сезону, незважаючи на відхід узимку Клемана в Монако, все-таки вдалося вирвати черговий титул у сенсаційного новачка, Юніона Сен-Жилуаз. Але зараз команда відверто провалюється як для свого рівня. Не особливо додали і за нинішнього наставника, Скотта Паркера. Як правило, поєдинки завершуються нічиєю, тож шансів зберегти золото практично немає. Та й з Лігою чемпіонів настав час попрощатися. Восени Брюгге створив сенсацію, вигравши всі 3 поєдинки 1-го кола - Байєр, Порту та Атлетіко, причому всі - сухо. Щоправда, наступні 3 матчі принесли 2 очки та загальну різницю голів 0:4. Та й удома з португальцями протриматися вийшло трохи більше за тайм, до голу Жоау Маріу з пенальті на 51-й хвилині. Ну а на 88-й Давид Нерес остаточно вбив інтригу.

Статистика особистих зустрічей

15 лютого Брюгге та Бенфіка вперше грали між собою.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що португальці можуть повторити результат, досягнутий на виїзді.

Parimatch
  • 1.48
  • 4.90
  • 7.30
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Умник
За Бенфику. Прохож ее повлияет на наши команды в еврокубках в следующих годах
Remark
Тут явная ставочка Бенфика ИТБ1.
Что касается прогноза (не ставки) на матч, то думаю в одном из таймов будет ОЗ (1-1 счет), а общий счет будет или 2-1 или 4-1.