Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 березня 2023, 19:02
2088
5

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Фізично команда була готова до гри проти Інгульця»

Хавбек «Динамо» – про поразку в 16-му турі УПЛ

| Оновлено 05 березня 2023, 19:02
2088
5
Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Фізично команда була готова до гри проти Інгульця»
ФК Динамо Київ. Віталій Буяльський

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський прокоментував поразку від «Інгульця» (0:2) в матчі 16-го туру української Прем'єр-ліги.

– Думаю, що фізично наша команда була готова до цієї гри. Можливо, я не був повністю готовим, бо багато пропустив на зборах. Мої партнери провели, з урахуванням зборів 16-ту чи 17-ту гру, і, не можна виключати, у хлопців немає певної свіжості. Може, треба паузу дати.

– Чи можна порівняти якість футбольних полів у Туреччині та в Києві?
– На мою думку, що вони однакові. Коли ти прилітаєш до Туреччини, то тільки в перші два дні відмінний газон. А потім, після частих тренувань, він уже не такої хорошої якості. Можливо, у майбутньому ми вже в Україні готуватимемося до сезону.

– Серед усіх клубів УПЛ «Динамо» провело найбільшу кількість матчів на зборах. Ми бачили, що тренерський штаб награвав молодь, але сьогодні їм мало що вдавалося. Чому?
– Щоб молоді футболісти прогресували, їм потрібен час. Коли ти граєш у «Динамо» тобі ніхто часу не дасть. Якщо ти сьогодні погано зіграв, то завтра ти вже не будеш у складі. Свій рівень ти маєш показувати сьогодні та доводити, що гідний грати у київському «Динамо». А часу ніхто не дасть, ані наші вболівальники, ані президент клубу.

– Як ти вважаєш, ця поразка сильно відкине «Динамо» від першого місця?
– 12 березня ми граємо з «Дніпром-1» на виїзді. Там багато що може вирішитися.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Chicco2
Так як Динамо грає у футбол, сьогодні вже ніхто не грає. Старі лекала, старі гравці (не дивлячись на вік - старі), жодної награної комбінації, жодної тренерської задумки. З такою грою навіть в найслабшому українському чемпіонаті нема на що розраховувати. Тренер ремствує на суддю, ніби пропустили два голи, а скільки забили?   
Serg Sergio
Фізично команда безтолково тинялася по полю. Плюс зауважив: гравці Дк миттєво виключаються з боротьби, варто м'ячу відскочити на пару метрів і кияни нєпріділах.  Так зараз ніхто не грає. Плюс вкотре додам:думки у грі киян НЕМАЄ!!!!!!  Привіт Луческу. 
ALKOSruLKA
втратили (фактично безкоштовно) Циганкова, продали Забарного... взамін - нуль... Тільки на своїх вихованцях далеко не заїдеш...
ALKOSruLKA
...просто не виконали настанови тренера "камон плей"
Zanregent
Опять проиграют Днепру,да и не только ему.А после Днепра Заря...