Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 березня 2023, 13:00
3620
13

Віктор ЛЕОНЕНКО: «VAR скрізь тільки заважає»

Фахівець розкритикував рішення Катерини Монзуль у матчі «Динамо» – «Інгулець»

| Оновлено 05 березня 2023, 13:00
3620
13
Віктор ЛЕОНЕНКО: «VAR скрізь тільки заважає»
ФК Динамо Київ. Катерина Монзуль (по центру)

Футбольний експерт Віктор Леоненко в ефірі особистого YouTube-каналу прокоментував поразку київського «Динамо» від «Інгульця» (0:2) в матчі 16-го туру української Прем'єр-ліги.

«Перший гол, очевидне порушення. Одразу ж питання, нахрін VAR? Я пропоную зробити як у НБА. Там стіл довгий, телевізори та потім ще дзвінок другові. Десь там в іншому місті сидить фахівець, який розуміється на всіх моментах. Ось він говорить і потім робляться висновки.

Може, у нас теж VAR прибрати і телефонуйте тому, кому ви довіряєте. Навіщо ми викинули кудись мільйон? Він реально скрізь лише заважає. Якщо його вмикати, то там і сліпий бачить, що там порушення.

Попов біжить страхувати Дячука, майже встигає на удар Козака. Запитання: де був правий захисник? Або півзахисник. Хтось із них мав бути там. Скільки часу минуло, поки Попов робив човник. Та й класно влучив. Де всі були? Ви когось бачили? Мабуть, реально вітер заважав.

43-я, в роздягальню забивають. Знову обрізка, гра рукою не свиститься. Кухарук так руку поставив, що ніби не зіграв рукою, а м'яч влучив у неї.

«Динамо» показало, що там щось не те. Алієв та Мілевський нефартові для «Динамо» виявилися. А якщо серйозно, то так грають на подвір'ї аматори. Пішов – втратив м'яч – назад пішов пішки.

На «Динамо» нікого немає. Уявіть, господарів клубу на «Динамо» немає. Можна Алієва і Мілевського призначити та й Васильовича. Такого я ще не бачив, щоби перша гра і така безвольність і реально на стадіоні нікого немає. Я не маю на увазі уболівальників. Таке відчуття, що чекають на щось нове», - сказав Леоненко.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nick.Grabowski
В руках шахраїв та брехунів навіть VAR не працює, не дає результату.
Бо непорядний суддя може банально не захотіти переглядати епізод (бо він вирішує) або побачити в епізоді те, що вважає за потрібне.  
Потрібно вдосконалювати механізми роботи відео-помічника. Ці системи відеоповторів чудово та якісно працюють в тенісі, хокеї. Там таких великих проблем не існує з технологіями. 
Kain_X_Rain
Леоненко скрізь тільки заважає
Gargantua
при чем тут ВАР?  проблема не с ВАР а с людьми.
ВАР это возможность с помощью технических средств устанавливать справедливость. 
Но если справедливость не интересует, то ВАР становится таким же средством манипулирования как и правила с законами.
Fred14
Леоненко на самом деле совершенно не интересуют ни судейство ни ошибки игроков .Весь этот словесный понос он ведёт ради одной фразы что так только аматоры играют.Вся эта ватная деятельность Леоненко украинофоб и ненавидит страну которая его приютила .его цель грязь лить все равно на кого игроков судью страну .Пороча наскаждом слове украинцев он считает что этим повашает уважение к своей россии то есть он выполняет свою цель А то что он постоянно притворяется простым непонимающим ватником из Тюмени это ширма
Gargantua
просто сравните два эпизода.
осенью матч первого круга Динамо - Шахтер. Пенальти в ворота Динамо. за что?
Тымчик корпусом отталкивал Мудрика от мяча. Он не играл в мяч а целенаправлено отталкивал соперника. Пенальти справедливый, никто и не спорил.
эпизод второй это вчера. Борьба Ситало и Дячука.
фола нет. 
В обеих случаях ВАР.
где же правда?
u6464u
Віктор, йди лісом, якщо людині баксами очі закрили їй пофіг хоть вар хоть не вар, а VAR  потрібен ради справедливості , для вболівальників , для обєктивної оцінки епізодів , а не заради бреда якого ти і тобі подібні несуть з екрана.
GloryUkraine
Вітьок, на рахунок ВАРу ти не правий. Ти боішся навіть згадати про Монзуль. За таке судійство Катерину треба відсторонити від УПЛ. 
Але про Динамо ти правий. Це не команда, а набір гравців.
Умник
Витя у нас профи нет. Вар не причем. Причина в не профессионализме
Fred14
Вар Леоненко точно не интересует.это словесная шелуха чтобы в очередной раз обгадить украинцев .Когда то в 21 м году перед евро на футболки сборной Украины наклеили героям слава .Так Леоненко давал своим в Москве интервью Советскому спорту и говорил бандеровцы достали .везде в спорт политику суют .Он до сих пор требует чтобы русских спортсменов допустили к соревнованиям .они типа невиноваты .Ему уже хотели по лицу не раз дать но это хитрая вата 
Fred14
Леоненко просыпается в 5 утра и смотрит новости с надеждой не разбили ли украинские войска под бахмутом .Потом звонит в Тюмень маме и спрашивает новости .Нашим новостям не верит 
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил