Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 02 березня 2023, 21:53
4741
5

Реал Мадрид – Барселона. Прогноз та анонс на матч 1/2 фіналу Кубку Іспанії

Перша зустріч, в якій кожна з команд буде намагатися заробити перевагу перед матчем-відповіддю

| Оновлено 02 березня 2023, 21:53
4741
5
Реал Мадрид – Барселона. Прогноз та анонс на матч 1/2 фіналу Кубку Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 2 березня, у Мадриді на полі арени «Сантьяго Бернабеу» відбудеться перший матч 1/2 фіналу Кубка Іспанії, в якому «Реал» прийматиме «Барселону». Стартовий свисток Хосе Луїса Мунуери Монтеро прозвучить о 22:00 за київським часом.

Реал Мадрид

«Реал» після невиразного початку календарного року у лютому знову вийшов на переможну стежку, але був зупинений у мадридському дербі, зігравши у більшості внічию з «Атлетіко». Тим не менш, у чемпіонаті ця втрата очок критичною не стала, «Барселона» в останньому турі сенсаційно програла «Альмерії» на виїзді. Тому окрім боротьби за Лігу чемпіонів, хлопці Карло Анчелотті все ще зберігають шанси поборотися і за національні трофеї. На міжнародній арені похід за черговим титулом Ліги чемпіонів успішно продовжується, перемога 5:2 у гостях над «Ліверпулем» показала амбіції Королівського клубу.

У Кубку Іспанії «вершкові» востаннє перемагали у сезоні 2013/14, після чого не доходили навіть до фіналу. Цього року на шляху до півфіналу були обіграні «Касереньйо» (1:0) з четвертого дивізіону, а також «Вільярреал» (3:2, з камбеком з 0:2) та «Атлетіко» (3:1, у додатковий час). Столична команда мала непрості матчі на кожній стадії і дуже легко могла не дійти до цієї стадії. Минулого сезону «Реал» у 1/4 фіналу програв «Атлетіку» з Більбао, а позаминулого сенсаційно вибув у першому ж раунді, в якому грав. Ймовірно, українські вболівальники добре пам'ятають той матч проти «Алькояно», адже ворота захищав Андрій Лунін.

У зустрічі з «Барселоною» мадридці не зможуть розраховувати на травмованих Алабу та Менді, решта всі готові грати, дискваліфікованих немає.

Барселона

Каталонський клуб на внутрішній арені цього року виступає успішніше, маючи гарні шанси замахнутися на золотий дубль. Єврокубковий сезон для команди Хаві Ернандеса закінчено, на стадії 1/16 фіналу Ліги Європи «Барселона» за сумою двох матчів поступилася «Манчестер Юнайтед» (3:4). Можна нарікати на жереб, але навряд це варто робити клубу, який претендує на виграш будь-якого турніру, в якому бере участь.

Наприклад, у Кубку Іспанії «синьо-гранатові» водинадцяте за 13 останніх розіграшів пробилися до півфіналу. За останні 8 сезонів «Барса» зіграла 6 фіналів, вигравши 5 з них. Також каталонці лідирують із великим відривом за кількістю титулів – 31 проти 19 у «Реала». До речі, на другому місці все ще «Атлетік» із Більбао (23), який востаннє вигравав Кубок Короля ще у сезоні 1983/84. З того часу було шість фіналів, але всі невдалі. Саме «баски» і вибили «Барселону» у минулому розіграші кубкових змагань, зупинивши тоді на стадії 1/8 фіналу діючого чемпіона.

Цього сезону майбутні учасники зустрічі зіграли вже двічі. У жовтні в рамках 9-го туру Ла Ліги «Реал» виграв з рахунком 3:1, у січні у матчі за Суперкубок Іспанії «Барселона» взяла реванш із таким самим рахунком. Перед майбутнім матчем у лазареті каталонців перебувають Левандовськи, Дембеле і Педрі.

Для команд це буде 36-те Ель-Класіко в рамках Кубку Іспанії, «Барса» має кращу статистику (15 перемог, 12 поразок та 8 нічиїх). Мадридський клуб на домашній арені виграв 5 зустрічей при 7 поразках та п'яти нічийних результатах.

Матч-відповідь 1/2 фіналу відбудеться 5 квітня.

Орієнтовні склади

«Реал Мадрид»: Куртуа, Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Начо, Кроос, Тчуамені, Модріч, Вальверде, Бензема, Вінісіус Жуніор.

«Барселона»: Тер Штеген, Кунде, Араухо, Крістенсен, Бальде, Де Йонг, Бускетс, Гаві, Роберто, Рафінья, Торрес.

2 березня, четвер

Реал Мадрид – Барселона
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 22:00
ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
РЕАЛ МАДРИД – БАРСЕЛОНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Судья: Хосе Луїс Мунуера Монтеро (Кордова)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 1.97
  • 3.7
  • 3.9
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.98
  • 3.75
  • 3.8
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил