Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 лютого 2023, 15:25
4492
31

Тоттенхем – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Черговий виклик для Михайла Мудрика у вигляді лондонського дербі

| Оновлено 26 лютого 2023, 15:25
4492
31
Тоттенхем – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 26 лютого, у Лондоні на стадіоні «Тоттенхем Хотспур» відбудеться матч двадцять п'ятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють лондонські «Тоттенхем» та «Челсі». Стартовий свисток рефері Стюарта Атвелла із Нунатона прозвучить о 15:30 за київським часом.

Тоттенхем


Від італійського фахівця Антоніо Конте ніколи не знаєш, на що очікувати в кожному новому для нього клубі. То він активно інтригує перед початком дебютного сезону, заграючи з і без того високими очікуваннями фанатів, і зрештою приводить команду до четвертого місця в турнірній таблиці та виступами в Лізі чемпіонів УЄФА, то продовжує перебувати у вічних пошуках гідних гравців на фланги своєї улюбленої схеми 3-4-3, виправдовуючи невдалими пошуками будь-які невдачі команди. Але в підсумку «шпори» все одно утримуються на тому ж четвертому місці, тож попросити на вихід досвідченого наставника, як би іноді й не допікали уболівальникам посередні матчі його команди, керівництво клубу не поспішає.

Проте цього сезону англійської Прем'єр-ліги у «Тоттенхема» несподівано назріла серйозна проблема. Команда забиває на середньому рівні, проте пропускає при цьому на рівні представників другої половини турнірної таблиці (44 голи проти 35 пропущених). Навіть із цілком собі зірковою трійкою нападників Сон – Кейн – Кулушевськи, із Рішарлісоном на лаві запасних, перекрити проблеми в обороні не вдається, і тому в іграх проти великих суперників «шпори», переважно, поступаються. А ще мають проблеми в 1/8 фіналу плей-оф Ліги чемпіонів проти італійського «Мілана» після першої гри (0:1), тому футболісти Конте просто змушені розриватися на три фронти, очікуючи ще й на матч проти «Шеффілд Юнайтед» у Кубку Англії.

Челсі


До речі, виступи представників Англії в Лізі чемпіонів останні два тижні були просто жахливими – жодної перемоги на трьох учасників плей-оф, що наводить на думку про не таку вже й силу їхньої внутрішньої «Суперліги» на тлі решти чемпіонатів. Утім, навіть із урахуванням проблем у провідних команд країни, у «Челсі» ще з початку листопада минулого року намітився повний розбрат у плані результатів. І ніяка «чарівна паличка» Грема Поттера не рятує команду, яка за одне січневе трансферне вікно примудрилася витратити на трансфери понад 300 млн євро. Питати за результати з англійського фахівця на тлі таких витрат, очевидно, будуть уже дуже скоро, але на поточний момент йому просто нема чим похизуватись.

І, певна річ, пригнічує той факт, що саме в цей момент склад лондонського «Челсі» поповнив один із найяскравіших молодих футболістів України – нападник Михайло Мудрик. У новачка «Челсі» незабаром може з'явитися прізвисько «агент 0-0-7», якщо він не виправить свою результативність у найкоротші терміни. Але справа тут швидше в тому, що «пенсіонери» взагалі не розуміють, що хоче побачити від них головний тренер на футбольному полі, тож м'яч Жоау Феліша у ще одному столичному дербі проти «Вест Хема» (1:1) так і залишається єдиним за весь лютий. Із урахуванням того, як «Челсі» раніше грав у гостях у «шпор», можна очікувати на покращення статистики в цьому плані, але тягар із п'яти матчів без перемог і поразки в першій грі проти дортмундської «Боруссії» для команди може виявитися непідйомним.

Орієнтовні склади


«Тоттенхем»: Форстер – Ленгле, Дайєр, Ромеро – Девіс, Гойб'єрг, Скіпп, Емерсон – Сон, Кейн, Кулушевськи.

«Челсі»: Менді – Чілвелл, Бадьяшіль, Сілва, Джеймс – Фернандес, Ковачич – Стерлінг, Феліш, Мудрик – Гаверц.

Не зіграють: Бентанкур, Біссума, Льоріс, Сессеньйон – Аспілікуета, Броя, Канте, Менді, Пулішич.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому двобої на нас очікує футбол на рівних. Нашою ставкою буде позиція – «Тоттенхем» не програє і ТМ 3.5 з коефіцієнтом 1.90.

26 лютого, неділя

«Тоттенхем» – «Челсі»
Лондон. «Тоттенхем Готспур». 15:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Стюарт Атвелл (Нунатон, А нгл ія)
ТОТТЕНХЕМ - ЧЕЛСІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 2.60
  • 3.35
  • 2.85
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.55
  • 3.20
  • 3.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fant24
Когда купили Холанда в мансити то с первого матча посыпались голы и никто не может помешать.А здесь 5 матчей и ни одного гола и все виноваты Кукурелья Поттер .все нарочно не дают пасы Мудрику а он стоит перед воротами открытый и просит мяч .Все это глупости .Значит слабый игрок если его не видят .
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Syrnadoping
Перемога Тоттенхема з голом Сона. Ніякий Членсі треба знищувати в цьому матчі
Lesovij7
Челси не играет , того и мудрик не играет. Хорошо, а что ему мешает просто мяч обработать, нормально принять, немного отработать на оборону, сыграть от печки , попроще, чтобы хоть какую-то уверенность и чувство мяча получить.
Syrnadoping
Ганьба під назвою "007" наближається 
Old  Т
Очень неудобный соперник для Шпор исторически.   54+44=77- !  
   И последний раз Шпоры выигрывали аж в январе 2019 в Кубке Лиги 1:0,   а потом 6 поражений и три ничьих.    Так что Челси может и округлить свою серию.    Может быть и с помощью ММ.
pol-55
Та хай Мудрик вже забиває,але Гаррі і К* обов*язково більше.
John Gaspar
Мудрик-Мудриком, но где голы Хаверца?) где вообще голы от пенсионеров? Самая низовая и незрелищная команда АПЛ. И когда её прорвёт? ) 
Рискну предположить, что сегодня Челси наконец-то забьёт хотя бы 1... Но болеть буду за Шпор. Хоть у них и очень важная игра впереди в ЛЧ, где нужно обязательно побеждать, но сегодня грех такому Челси не забить и не взять 3 очка. 
Обе забьют хорошая ставка под пивко  
Злий Глобинець
Мудрику удачі. Потрібно нарешті "розмочити" статистику результативних дій.
Kain_X_Rain
Без варіантів,знов у Поттера буде хтось винен,ми мали перемогати,нам не пощастило,треба більше працувати и тд...
Fant24
Просто шахтер в очередной раз подтвердил что менеджмент шахтера работает на порядок выше чем например в Динамо.Умудриться втюхать совершенно простого игрока за 70 млн при максимуму 20 это нужно уметь В тоже время Динамо продало Цыганка за пятерку .прекрасный игрок что даже испанцы начали переспрашивать почему так дёшево .Как раз если по честному то 70 нужно было брать за цыганыка а за Мудрика 5 .Но таких волков как Срна и Палкин у Динамо нет .поэтому отдали за бесценок 
VK-Sport
Челсі може виграти всупереч останніх провальних результатів.
Fant24
Зимой никто не покупал потому что не было ничего приличного а Челси выгреб все что не попадя .вот и результат 
Злий Глобинець
Вся ботва суркіснява, горе-хейтери Мудрика, під новиною відписались? А де "блондінка" Танічка, та що "там"? Ану бігом сюди,  напиши якусь бяку, бо 50 гривень за зміну не заплатять!
Fant24
Если Ливерпуль возможно ещё поборется за Лигу конференций то Челси после таких мягко говоря зимних неудачных приобретений дай бог чтоб в вышке остался .там уже снизу все напирают