Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 лютого 2023, 19:21
1376
10

Борнмут – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Забарний змушений пропустити ще один матч його нової команди проти висококласного суперника

| Оновлено 25 лютого 2023, 19:21
1376
10
Борнмут – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 25 лютого, у Борнмуті на стадіоні «Віталіті» відбудеться матч двадцять п'ятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Борнмут» та «Манчестер Сіті». Стартовий свисток рефері Пола Тірні з Ланкаширу прозвучить о 19:30 за київським часом.

Борнмут


Доля представників графства Дорсет у поточному розіграші АПЛ відчутно незавидна. «Борнмут» під керівництвом Скотта Паркера розпочинав кампанію з ланцюжка невдалих виступів і лише на початку вересня здобув першу перемогу над «Ноттінгем Форест», який на той момент також перебував десь неподалік у підвалі турнірної таблиці. Цей успіх «вишні» святкували вже на чолі з нинішнім головним тренером Гарі О'Нілом, якому спочатку дали випробувальний термін 90 днів для того, щоб зарекомендувати себе як потенційного рятівника команди в глибокій кризі.

Така ротація спочатку давала непогані результати, і навіть проти «Ньюкасла» на чужому полі «Борнмут» примудрявся зачепитися за очки (1:1). Однак час поступово минав, і після місячного простою через проведення чемпіонату світу, під час якого з О’Нілом підписали вже повноцінний контракт, у стані «вишень» трапилось щось таке, після чого про перемоги команда була змушена забути на тривалий термін. І ось, минулими вихідними «Борнмут» уперше виграв із моменту відновлення чемпіонату, обігравши на чужому полі «Вулверхемптон». «Зимовий» новачок команди з Дорсета, український центральний захисник Ілля Забарний, за ходом цієї гри спостерігав за допомогою трансляції, оскільки до квітня відновлюватиметься після травми стопи. Відтак три місяці з О’Нілом на чолі «вишні» відзначатимуть без нього.

Манчестер Сіті


І, швидше за все, головний тренер «Борнмута» не захоче згодом прокручувати в спогадах матч своєї команди проти «Манчестер Сіті», який відбудеться в знаковий для нього день. Колектив Хосепа Гвардіоли, як і кожен із англійських клубів у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, не зумів здобути перемогу в першому матчі своєї дуелі, зігравши внічию проти німецького РБ «Лейпциг» посеред тижня (1:1). Цей результат згодом ризикує зіпсувати плани «містян» у середині березня, коли команда і без того має зіграти проти двох лондонських команд, «Крістал Пелес» і «Вест Хема», на тлі дуелі проти «Ньюкасла» і в контексті зустрічі проти «Ліверпуля» після міжнародної паузи.

А оскільки «Манчестер Сіті» все ще живе в атмосфері чемпіонських перегонів проти «Арсеналу», очки команді Гвардіоли дуже потрібні. У зустрічі на «Емірейтс» «містяни» святкували успіх (3:1), проте через три дні після цього втратили перемогу над «Ноттінгем Форест», і через трохи більшу паузу повторили цей сценарій у єврокубковій грі. Інакше як кризою жанру такий збіг назвати не вийде, і, швидше за все, Гвардіола вже відчуває межу можливостей його команди, яку та майже досягла. Саме тому останнім часом іспанець постійно змінює тактику гри своєї команди, хоча потенціал для ротації у нього, будемо відверті, не такий уже й великий.

Орієнтовні склади


«Борнмут»: Нето – Земура, Сенесі, Стівенс, Сміт – Лерма, Біллінг – Антоні, Траоре, Уаттара – Соланке.

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Аке, Діаш, Уокер – Б. Сілва, Родрі – Гриліш, Гюндоган, Палмер, Фоден – Голанд.

Не зіграють: Брукс, Келлі, Кук, Забарний, Земура, Лерма, Станіслас, Таверньє – Менді, Стоунз, де Брюйне, Лапорт.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку переможці відсвяткують впевнений успіх. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Манчестер Сіті» (-1,5) з коефіцієнтом 1.83 за лінією Parimatch.

25 лютого, субота

«Борнмут» – «Манчестер Сіті»
Борнмут. «Віталіті». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Пол Тірні (Ланкашир, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:3
Parimatch
  • 10.00
  • 6.20
  • 1.30
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Вот это да, все-таки гол Бормут. 1-4. Коф на их гол был 12. 
Remark
Хотя, может это уже и итог. Они почему то личные встречи попарно с одинаковым счетом заканчивают. Прошлый раз так же 4-0 было.
Remark
Первый тайм 0-3, значит тут или 1-4 или 0-6. Вроде)
Fant24
Без Забарного шансов ноль 
Fant24
Мансити уже надоело каждый год быть чемпионом .Теряет смысл соревновательность.Наелись за десять лет .Дайте хоть раз Арсеналу 
Remark
Скорее всего тут ТБ через ОЗ. Итог или 0-2, 1-2 или 1-3.
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил