Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 24 лютого 2023, 13:30
1110
0

Хосе Луїс ОЛЬТРА: «Відсутність Артема Довбика явно вплинула на гру»

Наставник АЕК Ларнака прокоментував підсумки протистояння із «Дніпром-1»

| Оновлено 24 лютого 2023, 13:30
1110
0
Хосе Луїс ОЛЬТРА: «Відсутність Артема Довбика явно вплинула на гру»
СК Дніпро-1. Хосе Луїс Ольтра

Головний тренер АЕК Ларнака Хосе Луїс Ольтра прокоментував підсумки повторного матчу Ліги конференцій проти «Дніпра-1» (1:0 вдома, 0:0 у гостях):

– Я дуже щасливий, що нам вдалося сьогодні втримати позитивний результат і пройти у наступний раунд, бо сьогодні і справді історичний день для усіх: і для гравців, і для персоналу, і для вболівальників, і для тренерів, і для журналістів, і для всього Кіпру. Гравці провели матч дуже добре, і я хочу їм подякувати за неймовірну гру. Нам було важко у декількох моментах. Їх було буквально два-три, але ми зуміли вийти з-під пресингу і продемонструвати свою гру. Також хочу сказати, що у першу чергу ми присвячуємо наш результат вболівальникам, котрі приїхали сьогодні до Кошице.

Стосовно «Дніпра-1», то їхній захист був дуже щільнім, і у нас було мало моментів, після яких можна було б забити гол. Крім того, після кількох небезпечних атак нам не вистачало завершального пасу, щоб відбувся гольовий момент. У «Дніпра-1» чудові гравці, висококваліфіковані професіонали, і відсутність Артема Довбика сьогодні вплинула на гру, адже він є зірковим форвардом. Бажаю цьому колективу у майбутньому успіхів. Насправді, сьогодні особливий день і для мене, і для усіх кіпріотів. Ми пройшли у наступний раунд Ліги конференцій.

– Які ваші відчуття після цього історичного досягнення, адже для вас це тільки перший сезон в єврокубках? Як будете це святкувати?

– Відверто кажучи, живу наче у мрії. Мабуть, ще не прийшло усвідомлення того, що ми зробили, але у першу чергу треба подякувати гравцям за цей неймовірний виступ. Вони виклалися на максимум, віддають усе і б’ються наче воїни. Вони роблять дуже серйозну роботу, за що я їм вдячний. Моя ж ціль – допомогти їм налаштувати свої ідеї, десь підказати. Тепер усі наші думки про наступний матч, і для мене гра з «Аполлоном» не менш важлива, ніж сьогоднішня. Нам потрібно продовжити цей шлях і триматися позитивної хвилі.

– Чого чекаєте від завтрашнього жеребкування?

– Хотів би побачити «Вільярреал», і не просто через те, що це сильна команда, а тому що це частина моєї родини – це іспанський клуб. Відзначу і «Вест Хем» – сильний клуб з Англії. Але скажу, що і з «Дніпром-1» було важко грати, адже ми знаємо, які сильні професіонали там грають, але вони зараз проходять через важку ситуацію, що коїться у їхній країні. Для нас всі суперники будуть важкими, але ми будемо прагнути пройти у наступний раунд.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитися онлайн матч УПЛ Динамо – Колос
Футбол | 04 травня 2024, 08:05 0
Де дивитися онлайн матч УПЛ Динамо – Колос

Поєдинок відбудеться 5 травня о 15:30 у Києві

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.