Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

23.02.2023 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 0 : 0
АЕК Ларнака Проходить далі
Ліга конференцій
| Оновлено 24 лютого 2023, 02:53
7501
36

Кіпріотів так і не зламали. Дніпро-1 вибув із Ліги конференцій

Дніпряни зіграли внічию з АЕКом

| Оновлено 24 лютого 2023, 02:53
7501
36
Кіпріотів так і не зламали. Дніпро-1 вибув із Ліги конференцій
twitter.com/AEKLARNACA

У словацькому Кошице на стадіоні «Кошицька футболова арена» відбувся поєдинок у відповідь 1/16 фіналу Ліги конференцій, в якому український «Дніпро-1» приймав кіпрський АЕК з Ларнаки. Після мінімальної гостьової поразки команда Олександра Кучера обов'язково повинна була забивати, тому мусила нав'язувати гру та йти вперед.

Місія вирвати у кіпріотів путівку до 1/8 фіналу турніру була надзвичайно складною. Мало того, що дніпряни програли всі три очні зустрічі у цьому сезоні, то ще й головний бомбардир команди Артем Довбик отримав пошкодження напередодні поєдинку і не зміг допомогти своїм одноклубникам.

По-справжньому небезпечних моментів біля воріт суперника в першій половині матчу підопічні Кучера не створили. У той же час бразильський воротар дніпрян Макс Валеф теж мав мало роботи, але після одного дальнього удару йому все ж таки довелося відбити загрозу від своїх воріт.

Після перерви футболісти «Дніпра-1» додали обертів, що не дивно, адже цифри на табло їх не влаштовували від слова зовсім. Відмінний момент мав Жоао Пеглоу на 51-й хвилині. 21-річний бразильський вінгер пробив у ближній кут із лівого напівфлангу, воротар суперників зіграв невпевнено, але м'яч влучив у штангу.

За 18 хвилин до кінця основного часу Пеглоу з лівого флангу навісив на голову Олексію Гуцуляку, який зрізав м'яч у дальній кут, проте українського хавбека підвела точність. В атаці дніпрянам не вистачало гостроти. У компенсований час через помилку рефері «Дніпро-1» не отримав можливості розіграти кутовий удар.

0:0 – нічия, яка для «Дніпра-1» мало чим відрізняється від поразки. Останній єврокубковий поєдинок для українських клубів у Лізі конференцій сезону-2022/23 не потішив ані результативністю, ані гострими моментами. АЕК Ларнака продовжить свій єврокубковий вояж і дізнається про свого наступного суперника в п'ятницю, за підсумками жеребкування.

Ліга конференцій. 1/16 фіналу. Матч-відповідь.

«Дніпро-1» – АЕК Ларнака – 0:0 (перший матч – 0:1)

Пеглоу (56), Хайнер (61), Гуцуляк (76) – Гарсія (13), Томович (63), Понс (82)

«Дніпро-1»: Валеф, Амаш, Сарапій, Сваток, Хайнер (Когут, 73), Бабенко, Рубчинський (Танчик, 46), Пеглоу (Назаренко, 84), Піхальонок, Бланко (Кононов, 90), Гуцуляк

АЕК Ларнака: Пірич, Гарсія, Томович, Мілічевич, Росалес, Луїш Густаву, Понс (Гонсалес, 90+1), Яколіш (Касас, 74), Ойер (Мамас, 83), Фараж (Ніколич, 84), Лопеш (Енглезу, 90+1)

Арбітр: Андріс Трейманіс (Латвія)

Стадіон «Кошицька футбольна арена» (Кошице, Словаччина)

ДНІПРО-1 – АЕК ЛАРНАКА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 36
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey_1992
завдяки цій нічиїй Україна як мінімум на 15 місці в Таблиці кефів УЄФА, а це 2 команди в ЛЧ, тому хоч так
Vik1504
А хто за останні 5 років не вважати (  Динамо і Шахтар) приніс скільки очок в рейтинг??
Нащо обсирати команду????
Вона хотіла перемогти, не вийшло!
Вперше за історію в єврокубках!
Потрібно їх підтримати!
А в чемпіонаті ви переможіть їх спочатку( Кривбас виняток), тоді і поговоримо!!!!
Serg Sergio
Дивився матч, так і не зрозумів, як Дніпр хотіло виграти? За рахунок чого - колгоспної гри без паса та думки? Таке, гівно гівняне. Ну хоть очки в рейтинг. 
BEAR
Це Кіпр (((
Не команди з топ чемпіонатів.
А Кіпр !!!
Я вважаю це дно ((
Lion
Это дно ещё хотят выступать в ЛЧ.
Позорище.
Gargantua
успех Днепра собственно держится в основном на взаимодействии Пихаленка и Довбика. Если бы Довбик играл, может и прошли бы.
но основное конечно это слабая физическая готовность. типичный весенний футбол. не форсировали форму на еврокубки 
Умник
Такое чувство что Минай играл
Helowin.td
Команда посто деревяна(як вони опинилися на пешому місці в чемпіонаті-загадка).А цей симулянт Гуцуляк просто - без коментарів
Andrew
Провина тренера. Дуже фігова гра, при потребі забивати, моментів не було((  в ЧУ не хочу перемоги такої команди
VadyaMetal
Відмучався Дніпро-1 зі своїм "бей-беги". Дякую за те, що старалися і удачі в майбутньому. 
анDрей
Игра была не равна,играло говно,и говнище в квадрате
Иван Петров
Помню как с батей смотрели футбол в нулевых, а он еще кричал дуболомы, бревна. Как видите ничего не поменялось. Когда играют парни из соседнего двора и относятся к футболу как работе, надеяться на результат особо не стоит. В такой игре где нет тактики и техники порой решает случайный гол любой из команд.
Первый Среди Равных
це не дно, це тепер друзі наша з вами реальність, до якої треба звикати. Це рівень нашого чемпіонату. 
Тарас Михайлович
Осінь ніби нас не покидала. Що за команда, ніщо їх не вчить. Ні техніки, ні тренерської думки. Майбутні чемпіони
Igrok4
Незрозуміло як вони хотіли забити фактично граючи без нападника? І взагалі слабенька гра, з такою грою і такою лавкою на чемпіонство претендувати зарано.
Октавий Фландрийский
И этот Днепр хочет выиграть чемпионат Украины в этом году??? Не смешите мои тапочки... Или наш чемпионат скатился до уровня киприотов? А павелка деньги ворует...
Gargantua
сколько Кипр в этом сезоне набрал в матчах с Украиной?
Бензар Євген
А ще хтось рве на собі волосся, що Україна повинна боротися за рейтинг, щоби більше отримувати ганьби з більшою кількістю слабких команд для побиття?
aleks8-48
Прошлый сезон Днепр-1 начинал с двух проигрышей этой команде,но это не помешало ему затем выиграть и у Динамо,и у Зари,и у Шахтёра, единсвенный проигрыш Кривбассу состоялся из-за того,что СК,в отличии от Шахтёра,не дали добро на перенос последнего матча года и он через три дня после предыдущего матча,два из которых добирался до Кривого, в ослабленном составе,вынужден был выйти на поле. Надеюсь,что и второй круг пройдёт не хуже.