Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 лютого 2023, 01:19
5721
6

ПОВОРОЗНЮК: «Гордон зробить ще вкид. А я заплатив 66,8 млн грн податків»

Президент «Інгульця» продовжує конфлікт із відомим журналістом

| Оновлено 23 лютого 2023, 01:19
5721
6
ПОВОРОЗНЮК: «Гордон зробить ще вкид. А я заплатив 66,8 млн грн податків»
YouTube. Дмитро Поворознюк

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк, продовжуючи конфлікт із відомим журналістом Дмитром Гордоном, повідомив, що задонатив на потреби ЗСУ суму в розмірі 3 млн грн:

«Так я і не дочекався від г**дончика вибачень. Я знаю його подальші дії. Він зробить ще один вкид. Він має ще одного фермера, який розповідає, що я не плачу за землю. А мої підприємства минулого року сплатили податків на 66,8 млн грн, показую документи.

А тепер, г**дончик, я хочу піти далі. Твого Мерседеса я не дочекаюсь, щоб купити та віддати на армію. Але 3 млн грн, які я хотів віддати армії за твій Мерседес, я даю все одно. Я зараз перераховую на фонд 3 млн грн, а вже завтра перша машина перетне кордон Польщі. Г**дончик, а тобі слабо?»

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Сидоренко
Яким чином це спростовую слова Гордона? Тобто можно платити податки и це одразу дає право на все що завгодно?
Miro Ran
цікаво б знати як живеться людям в Петрово,що доступно з благ цивілізації,як фінансово стоять,і т д -дивився частину матчу  де господарем був Інгулець,дуже все бідно ,примітивно,може хтось таки опише   як воно життя з Поворознюком виглядає
GREEN DAY belokon
И да, голосуйте за Смишка!
GREEN DAY belokon
Наворовал, можно и донатить, налоги платить, и убивать наверное тоже можно, или нет, я запутался. Такая же логика в голове Поворознюка? 
Taykitanin
Є бабло - можна відкупитись, два горн-дона.
Октавий Фландрийский
Интересно, сможет Гордон со своими связями, засадить этого зажравшегося борова в тюрягу? Или проект ОП все-таки прорвется? Неужели в ОП не понимают, что они выглядят даже не смешно в этой ситуации? Не надо брать пример с РФ, где преступников выпускают с тюрем, чтобы они воевали с Украиной и награждают их орденами... Интересно, этот жирный ублюдок уже успел получить орден от нашего гаранта за мужество и отвагу?