Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 22 лютого 2023, 22:01
831
0

Бруно ЖЕНЕЗІО: «Велика небезпека матчу із Шахтарем – показати нетерпіння»

Наставник «Ренна» – про майбутній матч із «Шахтарем»

| Оновлено 22 лютого 2023, 22:01
831
0
Бруно ЖЕНЕЗІО: «Велика небезпека матчу із Шахтарем – показати нетерпіння»
ФК Ренн. Бруно Женезіо

Головний тренер французького «Ренна» Бруно Женезіо поділився планами на гру-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи з донецьким «Шахтарем»,

«Це важливий момент, оскільки це турнір, у якому ми хочемо зіграти добре. Ми будемо перед своїми вболівальниками. Це буде нокаут-протистояння, а ми знаємо, що це означає. Велика небезпека такого матчу – показати нетерпіння. Ми повинні розуміти, що ми маємо 90 хвилин або більше, щоб пройти далі.

Очевидно, що нам доведеться забити на два голи більше, ніж «Шахтарю». Але ми також маємо бути досить розумними, щоб не ризикувати своїми шансами, як ми змогли зробити, наприклад, у першому матчі або в інших матчах, знаючи, що це команда, яка недостатньо підготовлена. Так, зараз ми маємо певні труднощі, ми не можемо їх приховати. «Шахтар» - команда, яка регулярно потрапляє до Ліги чемпіонів, на груповому етапі у них були дуже хороші матчі проти «Реала» та «Лейпцига». Це справді хороша команда, але ми впевнені, що маємо грати краще порівняно з першим матчем», – заявив Женезіо.

Матч «Ренн» – «Шахтар» відбудеться у четвер, 23 лютого, початок – о 22:00 за київським часом. У першій зустрічі команд із рахунком 2:1 перемогли «гірники».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.