Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 27 лютого 2023, 13:42
716
0

Лілль – Брест. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 24 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 27 лютого 2023, 13:42
716
0
Лілль – Брест. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

24 лютого на «П'єр Моруа» пройде матч 25-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Лілль» зустрінеться з «Брестом». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Лілль

Команда позаминулого сезону сенсаційно стала чемпіоном країни. Всі розуміли, що вона втратить позиції після відходу тренера, Гальтьє, але в результаті був дуже болючий відкат, аж на 10-у позицію. Не дивно, що вліткуу догів з'явився новий наставник, Паулу Фонсека. За португальця вдалося додати - але це було нескладно на тлі слабкої статистики 2021/2022. Ось тільки поки що не зрозуміло, чи вдасться повернутися до єврокубків. Адже трапляються й осічки на кшталт поразки Ніцці та 0:0 з Клермоном, нехай навіть після цього обіграли і Ренн у гостях, і Страсбур удома, піднявшись у топ-5. ПСЖ, щоправда, програли, але як: пропустивши двічі до 17-ї хвилини, Лілль навіть виходив уперед, а поступився 3:4 через гол Неймара на 95-й хвилині.

Брест

Клуб вже поступово привчив до своєї наявності у Лізі 1 Франції. Пірати вкотре повернулися з 2-го дивізіону у 2019-му році. І минулий чемпіонат вийшов для цього скромного колективу успішним, як для його мірок, адже він забрався на 11 місце. На цьому тлі зараз спостерігається невелика втрата позицій, фактично знову підопічні Еріка Руа скотилися до боротьби за виживання. Втім, цей фахівець прийшов лише у середині осені. З середини січня була непогана серія, коли не програвали 5 турів поспіль (розгромна перемога над Анже та 4 нічиї, з Ліллем, Тулузою, Ліоном та Лансом). Але все це закінчилося 0:3 з Монпельє на виїзді. Не взяли очки і з Монако вдома, щоправда, поступилися 1:2.

Статистика особистих зустрічей

Брест примудряється не програвати з 2020 року. На цьому відрізку він двічі виграв вдома за трьох нічиїх. Минулого літа Лілль знову обмежився лише нульовою нічиєю на полі піратів.

Прогноз

Букмекерські контори дуже впевнені у перемозі Лілля. Але, мабуть, краще зупинитися на нейтральному варіанті зі ставкою більше 2,5 голів з коефіцієнтом - 1,71 за Parimatch.

Parimatch
  • 1.40
  • 5.30
  • 8.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.