Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 лютого 2023, 21:57
18228
18

Даю добу часу на вибачення! Поворознюк поставив ультиматум Гордону

Президент «Інгульця» записав чергове звернення до відомого журналіста

| Оновлено 21 лютого 2023, 21:57
18228
18
Даю добу часу на вибачення! Поворознюк поставив ультиматум Гордону
YouTube. Дмитро Поворознюк

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк записав чергове звернення до відомого журналіста Дмитра Гордона:

«Всі чекали, чому Поворознюк мовчить після таких серйозних звинувачень. Але я звик говорити мовою фактів. Я просто очікував на всі ці звернення, які я давав. І тепер хочу, щоб ви це побачили. Ось його інтерв'ю із фермером Ткачем. Можна було б сказати, що Гордон – гомосексуаліст. Жарт. І хай би доводив, що він не ідіот. Але ми пішли іншим, законним шляхом. І звернулися до органів управління внутрішніх справ.

Отримано офіційну відповідь, що я не проходжу як свідок чи підозрюваний у кримінальних провадженнях за зверненням фермера Юрія Ткача. У кримінальних провадженнях, розпочатих протягом 2010–2014 років за заявами Ткача, я не отримав статусу підозрюваного і не був допитаний як свідок.

А тепер хочу звернутися до тебе, г****нчик. Даю добу часу, щоб ти публічно вибачився за той увесь бруд, який ти виливав на мене. І це все початок, лише перший початок. А далі ти за все будеш вибачатися. Тому що все, що ти сказав, – брехня, реальна брехня.

Щоб довго не казати, давай перейдемо до конкретики. У цей нелегкий для країни час, я чув, ти Mercedes свій продаєш. Я готовий його купити та віддати на армію. Давай зробимо «жест доброї волі». Скільки він коштує, 3 мільйони? Я перераховую 3 мільйони на армію, а ти віддаєш Mercedes на армію. Хоч щось корисне для людей буде зроблено. Це моя тобі відповідь. Що, г****нчик, слабо?

І на завершення. За все треба платити. І податки, в першу чергу, щоб люди розвивалися, регіони, додавалися пенсії. Зараз ми зробимо офіційні запити – скільки в тебе квартир, скільки ти платиш податків і скільки не платиш. А квартир у тебе 27 штук по Києву та 11 на твоїй Олесі. Ти опустився до того рівня, що чіпаєш мою родину. Я опускатися настільки не буду. Якби ти все дізнався, то в тебе б зараз у прямому ефірі замість вух роги виросли б, як у оленя. Я просто хочу сказати одне: сплачуй податки, і в тебе все буде добре. А якщо хотів на мені хайпанути, то завжди найголовніше – вчасно зупинитись. І все у житті буде добре».

Оцініть матеріал
(110)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Санта Барбара просто отдыхает.
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Октавий Фландрийский
Согласен на все 100 - Гордон тожене безгрешен, у нас страна такая, что бизнес невозможно вести честно, этознают дажегруднички. Но вся разница между Гордоном и этим боровом, что Гордон не бегал с автоматом и не отжимал у селн землю и урожай... Да, лучшая защита, это нападение, и поэтому пути пошел этот жирный кабан. Но его аргумент по-поводу что он не проходил по делу Ткача, так с его тогдашними связями, я удивлен, что Ткача не закопали менты живьем в  лесопосадке...
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Lex Aries
Ой... Та підіть і застреліть один одного. Чи ви вирішили піаритись? Та ні, краще застреліться!
d1927k
Було б не погано, якби ще й на новинах була функція "лайк - дизлайк"
Весняна Сова
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Весняна Сова
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
umnuy2
красные линии перешли уже в 10 раз
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил