Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 лютого 2023, 13:23
28557
19

ГОРДОН: «Ми зібрали величезний пакет інформації про вбивцю Поворознюка»

За словами журналіста, президент «Інгульця» може закінчити життя на нарах

| Оновлено 21 лютого 2023, 13:23
28557
19
ГОРДОН: «Ми зібрали величезний пакет інформації про вбивцю Поворознюка»
YouTube. Дмитро Гордон

Журналіст Дмитро Гордон розповів про прогрес у розслідуванні справ президента «Інгульця» Олександра Поворознюка:

«Наразі ми зібрали величезний пакет інформації про злочини цього вбивці. Я говорю не просто так, а з повним правом, що Поворознюк є вбивцею. Крім того, що він – аферист, рейдер і шахрай, чотири рази судимий, один раз сидів. Він – убивця. Який убивав і нівечив людей.

Він там залякав усіх, і в себе як рабовласник. І люди думали, що так буде завжди. Допоки я не дав цій жабі бій. І люди повірили, що більше так не продовжуватиметься, що справедливість переможе. І тоді вже заговорили каміння. Тому що ті, хто боялися відкривати рота про те, що з ними творить Поворознюк, вони заговорили.

Тому після 24 лютого, річниці повномасштабного вторгнення, ми продовжимо серію ударів по Поворознюку. Це полягатиме в таких речах, після яких він скине 20 кг одразу.

До речі, ця жирна д*па нещодавно у відео почав розповідати, що мені треба охорону взяти, щоб зі мною щось не сталося і так далі. Я хочу, користуючись нагодою, до цього хлопця звернутись і сказати йому: я тобі не раб твій із Петрового, з яким ти можеш так розмовляти. Ти зі мною рота так відкривати не будеш. Я тобі розповідатиму, як тобі далі жити і що тобі далі робити.

Його боятися можуть лише безправні люди. Я таких, як він, крутив на тому місці, яке він собі уявив, і далі крутитиму його там же. Його помийний брудний рот я зроблю навпаки. Не знаю, хто боїться. Це ж*пошник, тому що у нього величезна д*па. Тупа відбита жирна свиня, яка отримає по заслугах. Якщо він ще раз пікне десь, я його вдарю фактами ще сильніше.

Кінець у нього буде ще сильнішим. Кінець – на нарах. Нехай готує собі місце. Ця свиня ще тупорила на додачу. Вже рік російської агресії, а ця тварина випускає кліп на пісню кримінального співака російського шансону Міхаіла Круга «Владімірскій централ». Зі своїм голосом гидким, писклявим – він співає на мотив централу «Петрівщина моя». Так і хочеться додати: вєтєр сєвєрний. Та просто тупорила мавпа відбита.

Це йому не в Петровому зі своїми підневільними колгоспниками розмовляти. Він поплутав рамси та втратив береги. Я йому допоможу знайти їх. Свиня тупа. Радітиме життю у мене скоро».

Оцініть матеріал
(120)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Данченко
Який цікавий серіал. 
pas2012
Потрібно провести між ними мій)),один одного вартують,два чесних найшлися)
Хосе Карерас
Нерозумію чому Паворознюка розкручують?! Він же ніякого відношення до європейських цінностей немає. Це авторитарна популістична особа.Для села це нормально але не для країни. 
umnuy2
Ну после впаривания народу пирамидок Ю-Шинсе я бы помолчал на месте гордона.То же мне белый и пушистый...брехун журналистик-недавно ныл что денег у него за год не осталось-пришлось бедному бентли продавать...вот пизд...ло
Yura Юрий
Лысый жирному не товарищь ))) два  клоуна  
Александр Бондарь
Дима тоже не фонтан
Lion
Гордон уже на гиркина отправил флешкой материал в гагу....
BAD👣BOY
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Віталій Ткачук
Бач як Гордон шпарить на тюремному жаргоні). Краще б мовчав, бо сам замазаний в такому лайні, що Поворознюку в його Петрово й не снилося. 
Lex Aries
С.ка, пліш, а розкажи нам  компромат про себе. Під пірамідкою Ю-Шинсе і досі спиш?)))
Зеленський вже доріс до рівня Путіна, щоб спілкуватись з ним?
І з кого польються ріки крові, коли хтось там від твого імені приїде з мацквы?
romanchik.8409
А ещё он ест детей на завтрак....
Yura Юрий
если в ринге силы не равны, разные весовые категории, тогда - дуэль, на шпагах )))
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Октавий Фландрийский
В кругу арбитров, которым приходилось обслуживать матчи Ингульца, ходят разговоры, что после одной проигранной домашней игры, Поворознюк  на два дня закрыл арбитров подвале с крысами, за то, что они плохо судили. Если это правда, то эта жирная свинья точно должен сидеть на нарах